tubiii0106 Hanimlar ilk gece icin hastaneden illa maam istiyorlar mi hastane cantasina koymak gerekiyor mu acaba
momteacher tubiii0106 yanımızda bulundurmak lazım galiba, hipp combiyotik mi ne varmış anne sütüne en yakın mama imiş, ondan alcam ben az miktarlı paketleri var onlardan, uzun süreli kullsncak olursam büyük alırım, inşallah gerek kalmaz🙏🏻
Senemunlu tubiii0106 hastanede gerektiginde siringa ile veriyolar . Ama sutune guven ve bolbol emzir gelicek kiraz cekirdegi kadsr sut bile bebgine yetecektir dogmdan sonra .
irva tubiii0106 Bulundurmak zorunda değilsin canım.Hastane istediğinde kendisi veriyor zaten.Hemşireler mamayı hazırlayıp getiriyor.Ben götürmedim emzirdikten sonra ek olarak mama istedim hemşire hazırladı getirdi.
Meloss37 tubiii0106 kuzum sütün gelmezse yada çok ağlarsa o an mama istersen bebek hemşiresi biberonu alıp kendisi yapıp getiriyor kendin almak istersende ufaklarından alıp çanta koyabilirsin sma öneririm bazı hastaneler sma kullanıyor
Cemrreedemirci Süt gelmezse mama gerek olur onu da şöyle çözebiliriz siye düşündüm. Eşiniz hastanenin etrafında nöbetçi eczane mutlaka olur koşup alır. Ne biliyim 1 2 kere verdik süt gelince gerek kalmaz. Gerçi ihtiyacı olan gebelere bırakabilir miyiz bilemedim