Asl34_ 9+4 haftalık hameyim kasıklarım çok ağrıyor birde bazen bacaklarıma kadar iniyor ağrı normal mi ?
HandeSM Asl34_ normal bence en başından hamile olduğumu bu şekilde anlamıştım rahim genişliyor ara ara kendini hatırlatıyor 10 haftalığım
DeryaSonmz Asl34_ bende aynı durumdayım hatta doktora gittim bugün korkup bi sıkıntı olmaz dedi normalmiş bu haftalarda
Pelin093 Asl34_ bende 9+3 üm az önce o kadar kasiklarim agridi ki ara ara gün icerisindede oluyo normal sanirim 🙈
DeryaSonmz Asl34_ evet oluyor. Ben düşük riskimden hareketsz kaldım bu ara çok oda etkiliyor bacaklarım biri beni dövmüş gibi ağrıyodu bi ara 😢
Asl34_ DeryaSonmz aaaa evet beimde ayakta çok durmamam gerekiyor ve ben sürekli yatıyorum ondan kaynaklı da olabilir yani dimi
DeryaSonmz Asl34_ yani ondan olduğunu söylüyorlar ama harekette edemiyoruz napalım benimki geçti bi süre sonra ama ara ara oluyor 🤦🏻♀️doktoruna danıştın mı
birprensesvebirprensannesi Asl34_ 9+6 devamlı kasık ağrısı 😔 bugün o kasık ağrısı yüzünden hastaneye gittim idrar yolu enfeksiyonu çıktı hep oluyor bu enfeksiyon anlamadım ondan kasık ağrısı oluyordur denildi antibiyotik verdi 😔