ummomerbera zürafa almak istiyorum takipte ediyorum stok yok. Gerçekten stoklara giriyor mu hiç denk gelemiyorum
Glsmmm88 ummomerbera hesabını bilen anne var Instagram da ben onda görmüştüm hatta merak edip bakmıştım neymiş bu zürafa diye 😅 stoğa girince paylaşıyor hemen ama hızlı davranmak gerek
ummomerbera Cicilibicili stoga girdiğinden nasıl haberimiz olcak sürekli girip kontrol mu etmek gerekiyor
Cicilibicili ummomerbera arkadaşım almak istiyordu ve sürekli kontrol ediyordu. Çünkü hemen tükeniyor valla ☺️
SeymaK ummomerbera bazı sitelerde gelince haber ver butonu oluyo belki hm sitesinde de vardır kontrol edin
spaceship Ne abartıldı şu zürafa ya, instagramda her instamom paylaşıyor. Bi bu bir de fil. Tamam sevimli de, böyle abartılacak bir şey değil bence ya, instagram effect böyle bir şey demek ki.
Dilosarda biranneikikedi bende bebiş odasına çok yakışıyor abartılabilirde hani kime göre neye göre sevmeyen sevmez intagramdan bakın 🤩
[silindi] ummomerbera cumartesi gelmisti sabah gordum 5 dk sonra stok bitmisti.ben almayacagim ne kadar tatli gorunse de. H&m nin stok olayini igrenc biseye cevirdi insanlar, alip alip internetten satmaya calisiyorlar falan. Gidip denk geldigim tatli seyleri alir gecerim dedim, zurafa da olmayiversin, pengueni aldim gayet tatlis