vegas merhaba hamişler. bugün doktora gittim bebeğim 12 hafta 2 günlük olması gerekirken ultrasonda 12 hafta 6 günlük çıktı. uygulamayı hangisine göre takip etmeliyim böyle bi başlık daha önce açılmıştı ama başıma gelmeyince hiç bakmamıştım
Saadetzeyno vegas bi kac gun ilerde ya da geri de olabilir onemli degil. Ultrsndan ultrsona bazen farkli da cikabiliyo sen adet tarihne gore hesapla
nurdane3504 vegas ben geçen hafta cuma gittim ultrasonda GA 6w4d yazıyordu bu 6hafta 4gün mü oluyor acaba normalde o gün tam 6 hafta olması gerekiyordu da
ebrussvncc vegas benim de 4 gün ileri iki farklı uygulama kullanıyorum birini ultrasona göre ayarladım diğerini sata göre
Elifaysu Benimde özel hastanede günüm farklı oluyor normal hastanede ki ultrasyonda farklı kafam karıştı😬
Aysenur22 Benim de sat günüme göre 2 hafta önde doktorum Ultrasona göre bil demişti bende programın tarihini öne aldım
nurdane3504 Aysenur22 benim baya geçti adet günüm düzensizdi zaten geç döllenme olmuştu 6 hafta demişti ultrasonda da 6hafta4gün çıktı olabiliyor bazen önemli olan sağlıklı olması 🐥