Ayskem Bugün muayene olmaya gittim 7 haftanın başındayım keseye yakın yerde kanama varmış progestan ilaç verdi bu durumu yaşayan var mı ?
Cemremehmet Ayskem 18 haftalığım hala kesenin etrafında kanama alanım var ve sürekli kanamam oluyor küçülmüyor lütfen fazla yormayın kendinizi dinlendiğinizde küçülür ben farkedemedim şimdi sürekli yatsam da kesilmiyor kanamam
Rumeysa1 Ayskem aynı durumu bende yaşadım ama arkadaşın dediği gibi dinlenmek ağır iş yapmamak çok önemli. İlk 3 ay progestanın hem iğnesini hemde hapını kullandım çok şükür şimdi hiç bi sorunumuz kalmadı 17+5 deyiz doktorun ne derse onu yapmaya özen göster.
Ayskem Cemremehmet bende korktum işte başka bi hastaneye gittim o doktor da aynı şeyleri söyledi genelde kalp atışını duyduktan sonra pek sıkıntı olmuyor ama yine de çok dikkat etmen lazım dedi
Cemremehmet Ayskem olumlu düşünün ben şu forumlarda öyle acılı hikayeler okudum ki artık olumsuz düşünemez oldum lütfen okumayın tek tavyem bu yatmaktan bile daha önemli
Rumeysa1 Ayskem eğer evinde bakıcak biri varsa eğer sana sadece lavoba ihtiyacına kalk ve ayaklarını yukqrı dogru kaldır 3 aydan sonra çocuk rahime yerleşiyor zaten doktorun sana söyler düşük riskin artık yok diye o zaman istediğini yap.