DilekDogan78 Nsyaatls anladım canım sağol bakalım pazartesi ye az kaldı kadın doğum yazmıyor mu bu ilacı acaba
DilekDogan78 Dryalp senin benden düşük olmasına rağmen ilaç vermiş banada dozunu ayarlayıp verir kesin
Dryalp DilekDogan78 50doz ama 3ün altında istiyorlar o yüzden ilaç verdiler normal onsana göre normal değerde ama hamılelıkte 3cü gecmeyecek
ymc0355 DilekDogan78 evet canım çünkü gebeliğe bağlı yükselmiş yoksa modüllerim normalmiş boyun ultrasonu çekti modüller için gebelik bittikten sonra ilacı da bırakıcam Allahın izniyle
DilekDogan78 eylmylk kehribarı hiç duymamıştım alırım instgram da vardı takip ettiğim bi sayfa tabi orjnal mi bilmiyorum ama
eylmylk DilekDogan78 benim karşı komşumda guatr vardı baya riskliydi ilaç vs doktor gözetimindeydi ama çok faydası olamamıştı. Kehribar taktı çok şükür değerleri düştü
MucizeAnnesii DilekDogan78 kilodan değil 52 kilo iken tiroit 8 çıktı. Şuan hamileyim 54 kiloyum geçen hafta değerim yükselmiş 3 e . Vücut yapıyor genlerden kaynaklanıyor sanırım .
DilekDogan78 MucizeAnnesii olabilir belki ailede de varmıştır benim bilmediğim bakalım ilaçtan kaçışım yok anlaşılan
MucizeAnnesii DilekDogan78 15 günde düşüyor ilacı düzenli kullanın ama . Sabahları aç karna için ve yarım saat 45 dakika birşey yemeyin içmeyin . Bebek için önemli bir değer tiroit .
DilekDogan78 MucizeAnnesii öyle yaparım tamam canım sağol ama benim büyük hap yutma sorunum var küçükleri bı şekilde içiyorum ama büyük olursa tutamıyorum🙄🙄