pitircikannesi1 NefesDeniz sagol canim seninde hayırlısı ile geçer inşallah çok geçmiş olsun allah yardımcımız olsun
pitircikannesi1 Tugcekkkkk belki de canım olabilir yemekten sonra 4 kez oldu inşallah birdaha olmaz midem berbat
pitircikannesi1 Lilo benim ilk hamileliğim de hiç olmadi cnm bu ikinci bugün oldu ilk kez çook kötu bir durum anlatılmaz bende yaşayınca anladım
Lilo pitircikannesi1 benim ilk gebeliğim. 8. Haftadayim. Bulantı m, tiksinme olmadi hiç. Anormallik var mi diye merak ediyorum
Aysn6767 pitircikannesi1 ben tam 4 ay kustum çok zordu gercekten, kişinin kendi gebelikleri bile arasında fark oluyor diğer gebeliğinle kıyaslama canım, dayanılıyor ama 🤗🤗
pitircikannesi1 Aysn6767 canim iki gün sonra 11 haftalık olacağım artık bulantı kusma olmaz diyordum haftam ilerledi çünkü şu an o kadar kötüyüm ki.
Aysn6767 pitircikannesi1 bende 7.haftadan sonra bulantılar başladı kuru öğürürdüm, 8-9. haftalarda kusma eğlemine dönüşmüştü🙄 insallah cabuk gecer 🌸
umaydurununannesi pitircikannesi1 bızde tam 10 artı 5 ucuncu dıger ıkısınde hıc belırtı yoktu ama bu benı olduruyo resmen ne yesem aksamları cıkıyo bugun gorumceme gıttım ne sevdıysem onu yapmıs ama cıktı gerı 7. Haftadan berı cekıyorum umarım cabuk gecer
pitircikannesi1 umaydurununannesi umarım cnm haftamız günümüz aynı benim de bugün akşam yemekten sonra oldu tam 4 kez aralikli aralıklı içim dışıma çıktı halen de iyi değilim
umaydurununannesi pitircikannesi1 benım bı kere cıktı ama hepsı gııttı daha da bısey kalmadı her aksam boleyım ılac ıctıgım halde
Mavi87 pitircikannesi1 aa canım, benimde ilk ve son kusmam söylediğin tarzda bir yemek yapmıştım ondan oldu. Hafif şeyler ye. Kıyamam
pitircikannesi1 Mavi87 insallah canim inşallah benim de ilk ve sondur bende yemeğe bağlıyorum çünkü yemekten 1 buçuk saat sonra oldu normalde o kadar iyi ve sağlıklı idim ki birden olmasına anlam veremedim korktum hatta o yüzden
umaydurununannesi pitircikannesi1 2.yı de cıkardım ama bu sefer bademcıklerım cıktı sankı oyle bı agrı var cok cok sıfa dılıyorum cekenlere
Mavi87 pitircikannesi1 aynen canım benimde birden olmuştu. Tani okadar şiddetli çıkarmıştımki.. bende 4 kere çıkarmıştım. Çok korkunçtu. Allah şifa versin 🙏🏻