halitefe Fatmamuduk benimde gerildi baya büyüdü hatta ama bebeğe falan değme ihtimali sıfır zaten banada kol bacak çok korkunç geliyor o yüzden göbekten devam ediyorum birde burdan bir atakadaş söyledi havasını alıp vuruyorum iğneyi acayip rahat oluyor
Fatmamuduk halitefe o havasını aldıktan sonra yapınca morarmalar kalmadı bende valla çok iyi oldu onu öğrendiğim 🤲🏻 O zaman göbekten devam ederim çok rahattım çünkü 😊
DidEmre halitefe iğnenin havası nasıl alınıyor bn direk batırdım göbekten vurdum yavaş yavaş. Yine bi 5 dk ağrıdı. Bundan öncekileri koldan yaptrmıstm
halitefe DidEmre canım içinde hava baloncuğu görünüyor zaten şöyle hafif salla o baloncuk yukarı çıksın sonra sık biraz bir kaç damla çıkınca havanında çıktığını anlıyorsun zaten
DidEmre halitefe tamm Canm yarin öyle yapaym. Bugün ilk kez kendim vurdum iğneyi. Karnımdan vurdum ilk kez..baya bi yandı 5 dk boyunca ağladım .sonrasında acı kayboluyor
DidEmre halitefe elimle hem karnımı tuttum hem de iğneyi sıkmaya çalıştım biraz panikledim ilk kez yapınca Canmm. Yavaş yavaş yaptm ama şu an düşününce bile iğne yaptığım yer ağrıyor. Sadece ilk 5 dk çok acı sızı oluyor sonra kayboluyor acısı
Mutluuyuvaa Canım bende iğneyi kullanıyor 4.5 aydır kollumdan eşim vuruyor o evde olmayınca göbekten vuruyorum acıyor biraz ama acı hemen geçiyor bebeğimiz için değer 🌸 sende kendini kasma kastıkça daha çok acıyor Allahım evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin
DidEmre Mutluuyuvaa aynen bebeğimiz için değer 🌸🤲 bn de öğrenmek için bugün cesaretimi toplayıp yaptım. Zamanla alışırım inşallah. Kastıkca ağrıyor aynen canm
halitefe DidEmre muhtemelen hızlı gidiyor ilaç birde göbeğin alt üstü değilde sağ solundan 3 parmak ölç vur
DidEmre halitefe bugün kontrolde doktor da gösterdi nasıl yapacağımı. Sağ tarafı 3 parmak ölçtüm aynı şekilde oraya vurdum. Doğru yapmısımdr inş 🥰
DidEmre Burcu57 eşime 1 defa vurdurdum o da baya acılı oldu .hemsırenın yanında vurdu öğrenmek için. Şimdi de ona da vurdurmak istemiyorum 😏
Burcu57 DidEmre canım her türlü ister istemez acıyo bana hemsire vurdugunda da acıyo eşim vuruncada acıyo fark yok yani