Tgb123456 Arkadaşlar puset alacağım araştırma yapıyorum. Aldığınız ve memnun kaldığınız anakucağı puset var mı? Oto koltuklu mu tercih ettiniz yoksa sadece bebek taşıma koltuğu mu?
Tugce1803 Tgb123456 bizim arabamız yok ama hastaneden çıkarken de lazım diye civilden 160 liraya puset aldık. Arabanız varsa e bebekte baby plus uygun fiyatlı ve kaliteli
Mom092 Tgb123456 oto koltugunu sonra düşünüyorum puset olarak civilden 130 liraya asyamo marka puset aldim hastaneye gotur getir icin
Tgb123456 Tugce1803 evet biliyorum görünüşü de çok hoş ama ağırlığı iç kısmı nasıl bilemedim bazı pusetler ağır oluyor ve bebeği taşırken zorlanıyorsunuz Sizin aldığınız pusetten memnun musunuz Ve bel kısmı destekli mi bebek rahat edebilir mi
Tugce1803 Tgb123456 biraz ağır ama içi çok güzel e bebektekinin. Benim aldığım da güzel içi yumuşak ama oto koltuğu olarak kullanılmıyor
Eserekliruhalim bburcu bende maller aldim. Zaten kis boyu evdeyiz. Bi hastaneye giderken kullaniyorum. Ama alttan yastıkla destekliyorun
Ceydaot34 Ya benmde ilk gebeliğimden bebek arabasının puseti vardi ihtiyaç sahibi birine verdim ikinci gebeliğime de almak istiyorum ana kucağı olan pusetler bebek arabasına takılıyor mu yoksa sadece bebişi taşımak için mi
Tgb123456 Ceydaot34 iki tane seçenek mevcut. Bir tanesi sadece taşımak için diğeri hem arabada kemerle bağlanabiliyor hemde bebek arabasına takılabiliyor ama alırken dikkat etmek lazım her puset her arabaya olmuyor