busraerdalll Annem gelicek ve yemek yapamadığım için anneme yemek pasta börek kahvaltılık birşeyler yaptırıp buzluğa atmak istiyorum sizdlce fikri olan var mı ne atabilirim
MomD busraerdalll İçli köfte, yaprak sarması, börek, poğaça, kurabiye hamuru, gözleme, mantı, köfte, fellah köftesi bzi genelde bunları koyuyoruz
deniiizz busraerdalll ben börek,poğaça ve kek atıyorum genelde. Aslında her yıl bakliyat(kuru fasülye,nohut)haşlayıp atardım ama bebek doğduktan sonra gaz yapacağı için onları yiyemeyeceğim o yüzden yapmadım bu sene. Köfte yapıp atabilirsin yiyeceğin zaman çıkarır kızartırsın pratik olur. Yada karnıyarık için patlıcan kızartıp atabilirsin. Bunlar geliyor aklıma 😊
Busraveminisi1 busraerdalll börek dolma açma köfte içli köfte taze fasülye nohut kuru fasülye haşlatıp koyabilirsiniz karnıyarıklık patlıcan köz biber
Naaz busraerdalll ben ne olsa atıyorum çorba yemek tatlı pasta kek börek kurabiye köfte. Artan yemekleri bile koyuyorum sabahtan çıkarıyorum akşama mis gibi ısıt ye.
busraerdalll MomD Tahaninannesii deniiizz Busraveminisi1 Teşekkür ederim hepinize güzel fikirleriniz için 😊
Tahaninannesii Hazır yufkadan yapılan buzluk böreği oluyor neyli seviyorsanız ona göre yapabilirsiniz çıkarıp fırına atabilirsiniz. Lahmacun, etli kaşarlı pide tarzı şeyler olabilir ama soğan var ne kadar saklanabilir buzlukta bilmiyorum. Poğaça da çıkarıp fırında ısıtınca ilk yaptığın gibi oluyor. Ben patlıcan biber közletmiştim taş fırında.
Hayalim_s busraerdalll kendi koyduklarımi soyleyim dolma biberi kızartılmış patlıcan yaprak sarması köfte yeşil fasulye sulu köfte 🌸
aylinsss busraerdalll pizza yapıp pişirmeden dondurabilirsiniz dondurunca ise yağlı kağıt ile üst üste koyabilirsiniz yer kaplamasın diye bide lahmacun pişirtip fırınlarda onuda dondurabilirsiniz