Ayca12345 MuratveKubra o kadar istiyordum ki hatta eczacıdan utanmıştım gebelik testi alırken abla daha kalmadın mı ya diyecek diye düşünüyordum 😂😂ilk heves işte😀 beta hcg yükselmeye başladığı anda testte silik de olsa çizgi oluşmaya başlıyor zaten yani bende öyle oldu😀 Allah aratmasın kimseye çok güzel bir his sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
MuratveKubra Ayca12345 AMİNNNN İNŞAALLAH HAYIRLISI ile kuzum🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Çok sevindim senin adına 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Benimkiler idrarda çıkmıyor ben direk bekleyip kadın doğuma gidiyorum
Aselminaaa Melisa35 4 haftalik hamilesin 2 haftalik iken gebelik nasil ciksin normal cikmamasi suan 4 haftalik hamilesiniz 2 degil dollenme sirasinda hamilelik cikmaz
elediyebiri Melisa35 Bende de her an Adet olacakmisim gibi agri vardi. Bugün Yarin adet olucam derken hamile oldugumu ögrendim 🙈
Ayca12345 19 Eylül son adet başlangıç günüm, 23 Eylül bitiş tarihi. 1 Ekim yumurtlama dönemim. 16 Ekim hamile olduğumu öğrendiğim tarih. Mümkün değil diyenleri hiç anlamıyorum doktorum bile bu şekilde olduğunu söylemişken üstelik 🤦🏼♀️
Serrax Ayca12345 hamileliğin ilk günü adet kanamasının ilk günü olarak sayılıyor. Yumurtlama ve döllenme adetten 2 hafta sonra oluyor. Yani döllenme olduğunda aslında 2 haftalık hamile olmuş olunuyor tıpta. Siz de döllenmeden 2 hafta sonra öğrenince 2 haftalık hamileyim sanıyorsunuz ama 4 haftalık hamile oluyorsunuz. Yani 2 haftalıkken öğrenilmesi imkansız çünkü o zamanlar bebek denemeleri ancak yapılıyor oluyor.
Aselminaaa Ayca12345 adetine zaten 3 gun kalmis oluyor 4 haftlik hamilesin nasil 2 haftalik oluyor doktorun nasil biliyor tam hamile kaldigin gunu mumkun mu bu az mantik ya
Drnzgn Melisa35 canım en son adet tarihine göre hesaployorlar son adet tarihinin üstünden kaç hafta geçtiyse o kadarlik ☺️