Busra4661 Merhaba arkadaslar aranizda hibor kullanan varmi ben kendim vuruyorum cok yaniyo igne ve yeri morarma yapiyo sizinde oylemi
Efulim_22 Busra4661 Busra4661 bende oksapar kullanıyorum göbeğim mosmor olmuş yayılmış maalesef iğneyi dik vurmama rağmen.
Mutluuyuvaa Busra4661 ben kullanıyorum artık beni ağlatacak seviyede yakıyor canımı kolumdan vuruyorum ama artık göbeğe geçmem gerekiyor
Cinarinannesii_ Busra4661 kıyamam hibor malesef öyle bi ara oksapar bulamayınca 20 tane kullandım ondan oksaparda gıkım çıkmazdı hibor da hüngür hüngür ağlardım
Busra4661 Efulim_22 sizinkixe yakiyormu benimki yakiyo hemsire hizlica igneyi batir kalem gibi tut diger elinle birden it dedi 10 kadar say hizli cek dedi oyle yaptim ikinci vurfugum cok morardi digerleri azaz
Efulim_22 Busra4661ok yakmıyor insan alışıyor ama morarma oluyor bide ben göbekten günde iki iğne yapıyorum oksapar ve prolutex yine morarıyor maalesef cildim de hassas
Busra4661 Mutluuyuvaa hemsire bana dedi bacak ve kol cok acitir dedi gobekten vur dedi😌yakiyo ya baya morardi benim
Busra4661 Cinarinannesii_ cok fena ya esim gobegimdeki morluklsri gormemisti bi bakti aaa nasil olmus dedi normalmi acaba dedi bazilarinda yaparmis