Jdiebsh Aloneanqel bugun kontrolum vardı gidince sekreteri direk nstye yolladı sonra içeri aldı muayene için . saglıkla gelsınler önemli olan o ☺☺
Aloneanqel MryMry seni de korku sardı mı birdaha okumicam öyle şeyler ya. Aklım çıkıyor resmen hala 🙁
ESMAARAS Aloneanqel 33+3💙saglıkla kavusalım ınsallah yavrularımıza bırbırımıze dua edelım bol bol hastane cantamız hazır beklıyoz :)
Busraveminisi1 icegul doğrudur canım takip etmek gerek düzenli hale gelirse ve dinlendiğinde geçmiyorsa doktoruna bildir
akdemirnurcan Bende 31+4 oldum alısveriş bitti beşiği arabası hazır hastane çantasını hazırlıycam aşırı hareketli hiç uyumuyor diyorum bazen hıçkırıklarını da hissediyorum artık
babyackgz Aloneanqel bizim 30.haftada 1486 gramdı yine 1 hafta gerideydi sizinki tam haftasıyla uyumlu
Aloneanqel Elifaysu geçmiyor gerçekten de ya. 19 daydım en son 31 oldum ama bundan sonrası geçmez gibi geliyor
Elifaysu Elifaysu Aloneanqel geçmez asıl bu saaten sonda herşey başlıyor gece uyumama ağrılar sancılar 💃
rodin123 Aloneanqel 36+4 deyiz hareketler azalması lazım diyorlar ama bizim kız bir spor dalıyla ilgilenecek vallahi maşallahı var ve hiç durmuyor zor geçiyor ablamızla da uğraşıyorum ben daha çok zorlaniyorum artık bir an önce doğsa keşke
Aloneanqel Oykununannesi55 ay evet ya annem de öyle söylüyor. Hepiniz tam 9 ayı doldurduğunuz gün doğdunuz diyor. Beklemek artık çok sıkıcı hemen kucağıma alıp sarılmak öpmek emzirmek koklamak istiyorum bende kızımı 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️ Allahım bu günleri yaşamayı hepimize nasip etsin yaradan Rabbim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Amin
Aloneanqel Elifaysu kötü rüyalar kabuslar dimi 🙁 bugün sabaha kadar kabus gördüm aşırı derece yorgunum şuan 😞