Asiyes forumda bu konuyu görünce içeriği okumadan gecemiyorum. Bana da 20. Haftada Dr. Ayrıntılı usgde beyinde coroid plexus kist ve kalpte hiperekojen odak var dedi. Ama asla kayda alınacak bir şey değil geçer ama ben gördüğüm için rapor etmek zorundayım dedi. Verdiği sonuçları doktoruma götürdüm bir anda hastane ayaga kalktı çocuk down sendromlu olabilir felan diye, dünyam başıma yıkıldı. Detayliyi çeken doktorla tekrar görüştüm, sana bunu söyleyen doktor ikili testini kendisi yapmış, ikili testinin sonucu 10 binde 1 olan bi kadına bile riskli gebelik görmüyorlar sonucun 50 binde bir nasıl böyle konuşuyor dedi. Bacak boyu ölçümleri vs herseyi normal çocuğun bir bulgu daha olsa bile ben sana çocuğun down sendromlu demem olabilir derim dedi. Bu şekilde 15 gün kendimi yedim bitirdim 22. Haftada doktora gittim ultrasonda görünmedi hiç biri. Doktorumu da değiştirdim bu arada. Canınızı sıkmayın rabbim ne verirse en güzelini en hayırlısını versin inşallah siz de gönlünüzü ferah tutun. Detayli ultrasonu çeken doktorum çok bilgili biriydi. Daha söylediklerini yazsam destan olur. Gönlünüzü ferah tutun, en geç 28. Ve 32. Haftalar arasi geçecektir.