gulcehrem1 geçebilir demedi mi baska test önermedi mi bence siz başka bir perinatoloğa gidin ben çok arastrdm çok doktora gittim down sendrmu riski için majör(büyük)ve minör(küçük) belirtiler var.minör down sendrmlu bebeklerde ve sağlıklı bebeklerde görülen belirtiler.risk var demek için bir majör iki yada 3 tane minör belirtinin bir arada olması gerekir dedi doktorum.benimde 2li testim temizdi çok post açtm bağırsak parlaklıgyla ilgili herkes gecer bizimki geçti yazdı.çok şükür benmkide geçti 18 haftamdan 25, haftama kadar çok ağladım cok okudum çok doktora gittim hiçbiri üstünde durmadı.geçer dediler bazı organlar gelişimini gec tamamlar her bebekte organ aynı haftalarda tamamlanmıyormus.tammlanmaynlar organlarda beyaz görülebilirmiş.bütün doktorlar gecer dedi çok şükür geçti ama doktorlar her riski söylemek zorunda sizinki muhtemelen sizi birdaha çağırdı baska testler önerdi kimi maalesef ticarete döküyor işi bol bol dua edin coğu kişide bu sıkıntı cıktı biraz uzun oldu ama neler hissetğnizi anlayabiliyorum.istanbuldaysnz size kendi doktormu önercm muane ücretide cok fazla değil emin olun sizin içinizi ferahlatacktır