hakanebru_ https://hizliresim.com/nwScFC 33+1 ultrason görüntülerinden bir kare sizce neye benziyor evirdim çevirdim çözemedim minik oğlumu 😂🤭❤️
Esra_Omer_21 hakanebru_ sanki böyle iki elini yüzüne dogru kaldırmış ağzı açık bi sekilde poz vermiş ben öyle gördüm ama gıcık oluyorum şu doktorlara net bi resim verebilcekkken uğraşmamak için böyle yapiyolar bende iki kere öyle yaptı doktorum
tkrj19 hakanebru_ valla ben de 30+5 olduk doktorumuza gittik kontrole inanırmısın benimkine benziyor😂😂😂 chucky gibi 😂😂bende anlayamadım 😂
hakanebru_ Esra_Omer_21 doktoruma sordum yüzünü çekmeyecek misiniz diye kordon tam yüzünün önündeydi o yüzden net çıkmıyor yaşlı dede yüzü resmi sanki 😂
hakanebru_ A-F-B sanmıyorum yüzünü çekmesini istemiştim ama kordon yüzünün tam önündeydi o yüzden böyle oldu herhalde 🤷🏻♀️
tkrj19 hakanebru_ ayy amin sağlıkla ama vallahi seninkinide öyle görünce bir gülme geldi demekki hepimizin bu haftalarda bir değişik oluyor 😂😂
Esra_Omer_21 hakanebru_ az belli oluyo ama yüzü😅😅biz ilk defa sekizinci ayın başında gördük yüzünü çok netti alıp çerçeve yaptık 🙊
hakanebru_ Esra_Omer_21 bende doğumdan sonra bi karesini yapmak istiyorum bu ultrason bugündü 33+1 geçen hafta da 31+4 ultrasonunda var yüzünün net resmi başka gösterdiği olmazsa bende onu yapıcam byük ihtimalle 🤭