Gebegunlugu 34 hafta bu carsamba Doğumum olucak herseyi yemeye gayret gösteriyorum umarım bebeklerimizi saglikla kucagimza aliriz🙏💙
Gebegunlugu Snszasla suanda 33+6 yım kontrol günü gittigimde 33+4 dü canim yani 2 gün önce tarih verildi 2200 gramdi ınsallah alır doğuma kadr 34+4 de dogum olcak
Snszasla Gebegunlugu mutlaka alır canım endişe etme soda muz ceviz tüketmeye çalış.neden erken alıyor doktor
Gebegunlugu Snszasla başından beri erken dogum riskim vardi kuzum kasilmalar vs şimdide kanala girmiş riske atmamak için almak istedi doktor 🙄 genel anestezili olucam korkuyorm omirilik skntili diye spinal yaplmicakms
Snszasla Gebegunlugu sağlıkla gelsin inşallah ikinizde sağ saglim kurtulun 🤗tabiki korku oluyor illaki insan düşünüyor ama sonu güzel olacak öyle düşün kilosu düşük degil 🥰
Esra_Omer_21 Gebegunlugu ay okudum Çok üzüldüm Rabbim saglicakla kucağınıza almayi nasip etsin inşaAllah kuveze girmez 34+2 oldum bende dün doktora gittim 2350 gr dedi doktor inşaAllah sizinki daha çok kilo alir kuveze girmez🤲🏻