Aselminaaa elcn4139 sapmuan bübchen pisik kremi desitin mor ve bubchen. Vucut yagi weleda losyon mustella
Merinosunannesii elcn4139 şampuan mustela aldım en temiz içerikli oymuş birde bübchen pişik kremi de araştırdım mustela dan pek memnun kalmamışlar bu yüzden kremi bübchen aldım
Hd8 elcn4139 kullanan arkadaşımın önerisi uni baby . Onu almayı düşünüyorum. Pişik kremi kesinlikle sudocrem. Senelerdir yüzüm içn kullandım baya güzel bir ürün🙈😊
didem1234 Merinosunannesii Bübchen’in içeriği temiz miymiş? Mühendisin oğlu tavsiye ediyor mu? Ben de kararsızım da pişik kreminde?🤔 Şampuan Mustela ama ona karar veremedim.
Snszasla elcn4139 şampuanı ve vücüt nemlendiricisini mustela aldım , pişik kremini ise sudocrem aldım ☺️
DaisyMom elcn4139 sampuani yeşil anneden babys green kullanicam.Pisik kremi bepanthol almayi dusunuyorum.
songul1405 didem1234 Desitinde içerik değişikliği olduğu için mühendisinoğlu önermiyor onu artik. İsterseniz instagramdan takip edebilirsiniz.
N0712 Gimdes de helal sertifikalı ürünler var hem uygun fiyatlı hem tertemiz içerikli onlardan kullanmayı düşünüyorum
momsboys Mpy memnun musun canım kokusu felan nasıl içeriği temizmi arastırdınmı. kayınvalidemler yurtdısında bu markadan getiriyim arastır dedi
E5428 İçeriği temiz bir çok marka var baby me aldım bende pişik kremi sudocream aldım ama kesinlikle instagram ‘mühendisoğlu’nun paylaşımlarına bakıp fikir alabılırsin
songul1405 E5428 mühendisinoğlu sudocream i önermiyor artık ama. İçerik değişikliğinden dolayı. Petrol varmış içinde. İsterseniz bir daha bir bakın derim.
didem1234 Emire-09 Bepanthol hiç iyi gelmiyor diye yorumlar okudum ama bilemiyorum🤷♀️ Desitin etkiliymiş ama onu da önermiyorlarmış artık. En iyisi Mustela olaval galiba.
didem1234 songul1405 Yaaa. Teşekkür ederim.😊 Bana da kuzenim önerdi. 1.5 yaşında kızı var. Onu kullanıyormuş. Ben de henüz almadım daha 4.5 aylık hamileyim. Onu almaya karar vermiştim. Ama bir araştırayım o zaman. Siz ne alacaksınız? Onu da mı Mustela alsam şampuan gibi?🤔