esmirna16 elcn4139 Biberon Tommee Tippee emzik Bips aldım. İkisinden de çok memnunum. Yedek biberonum da Mamajoo Silver serisinden. Bebişim onu da rahat kullandı.
grmz31 Avent aldım biberondan çok memnunum ama her bebek emzik almıyor emziğide avent aldım sonra başka markalar aldım bebek ağzından çıkarıyor maalesef uzun emmiyor aventi biraz emiyor diğerlerini hiç emmiyor
Aze7307 Emzik Nuk aldım , biberonda tomme tippe artık kullanırsa bebeğim bilemem 🤷♀️ ilk oğlumdada iki markayı kullanmıştım. Ve çok memnun kalmıştım.
Aselminaaa elcn4139 ilk oglumda ilk 6 ay avent kulandim sonra nuk gectik cunku aventi sevmedi 6-18 ay arasi olani biberonda avent. Ikinci cocukta bibs emzik ve medela biberon alicam. Ama bu aventten memnun olmadigim anlamina gelmiyor. Bibs kaucuk oldugu icin medela ise anne gogusu gibi az damllatigi icin
1PrensAnnesi elcn4139 avent emzik lansinoh biberon ve pompa aldım ilk çocuğumda da bunları kullandım çok çok memnundum özellikle biberonda lansinoh en iyisi
icegul elcn4139 Biberon avent cam 240ml aldım. Tekrar tekrar almak gerekmesin diye bilerek büyük aldım. Emzik de eskiden beri doktorların tavsiye ettiği bir marka olan hemde uygun fiyatlı nuk aldım kauçuk. Eğer bebeğim emerse o zaman avent yada chicco ya geçerim diye düşündüm.