Mom81 Ben de hamile ve koronavirüs atlatan biriyim. Şöyle ki 5 gün sonra virüsün bulaştırıcılığının geçtiği söyleniyor. Ama bu konularda o kadar çok bilgi kirliliği var ki insan kime neye inanacağını bilemiyorum. Ben grip gibi atlattım. Burun tıkanıklığım çok fazlaydı bu yüzden zor nefes alıyordum ve tat-koku kaybım testimin pozitifliğinden 4-5 gün sonra olmaya başladı. Yani eşinizde bence virüse yakalanmış geçirdi ve geçiriyor. Kimi insan hiç belirti vermeyebiliyor. Mesela biz eşimle aynı evde hiçbir izolasyon uygulamadan rutin hayatımıza devam ederek bitirdik karantina sürecimizi. Eşimle aynı gün test verdik onda zaten hiçbir belirti yoktu ve negatif çıkmıştı. Ve süreç boyunca hiç bir şekilde bulaşmadı. Hatta yanlışlıkla aynı bardaktan su içmişliğimiz bile oldu. Ne olursa olsun beslenmenize, bol su içmeye ve meyve sebze tüketmeye özen gösterin. Evinizi bol bol havalandırın. Gün içinde varsa balkonunuzda biraz vakit geçirin temiz hava almak için. Bende hala tat ve koku %100 geri gelmiş değil ama öncesine nazaran çok daha iyi. Kendi tecrübelerim bu kadar 💁🏼♀️ Geçmiş olsun bebeğinizle sağlıklı günler 🌸