Sevmmmm Pretty belli bir sınırın altına indiyse sezeryan yapılıyor. Benim kuzenimde de aynı sorun olmuştu uzun zaman su azalması yaşadı en son sınırın altina indi normal doğumda çocuk riske girer deyip sezeryanla aldılar
tubiii0106 Pretty kacinci haftadasiniz avaab? Benm snirdaydi suyum havuc suyu ile normale getrdim allahin izniyle
Melike883 tubiii0106 ben de aynısını yaşadım ilk gebeliğimde suyun sınırda dedi dr. Her sabah ve akşam havuç suyu içtim aç karnına yarım saat sonrada yemek yedim sonra sağlıkla normal doğum yaptım çok şükür 🤲🏻
tubiii0106 Melike883 insallah ya benm ilki de erkne dogum bunda da boyle snirda cikinca braz stres oldm ama havuc suyu ictm 15 gun normale dondu gbi
Pretty Melike883 28. Haftadan beridir pesimi birakmadi bu su azligi meselesi. Duzeliyor sonra bozuluyor anlamadim gitti. Havuc suyu da ictim
Mavi46 Pretty canım bol bol meyve ye özellikle de nar ben biraz abartmışım 31 haftadayım ve suyum fazla benimde
hulya_1919 Bende 32+2 yim kızlar suyum 7,6 cm çıktı doktor 35-37 hafta arası doğabilir dedi Canim biraz sıkıldı şuan haftasıyla uyumlu bir sıkıntı yok ama üzülüyorum bu duruma insallah bi sorun çıkmaz bebeğimde
Pretty hulya_1919 ben 28 den beri bu meseleyle karsi karsiyayim. Uzmeyin kendinizi insallah sag salim kavusursunuz bebeginize.
tubiii0106 Pretty 34 te yaptim oglum cigerleri gelismedgi icin 32 gün kuvezde kaldi cok sıkınti gunlerdi… bunda allah yasatmasn insallah diorm sagsalim evimze gidelm imsallah diorm
Pretty hulya_1919 ben 37+5 im ama doktor suyumu bir turlu istedigi seviyede goremiyor. Ameliyattan korkuyorum. Dikisleri gorunce korkudan bayilirim herhalde sezeryan olunca. Insallah atlatabilirim. Dua ediyorum.
hulya_1919 Pretty sizin bitmiş zaten süre bişey kalmamış ki korkacak bişey yok bence bebeğin kilosu ne kadar
Pretty tubiii0106 Gecmis olsun. Saglikli olmalari her seyden daha onemli. Allah sag salim kavusmamizi nasip etsin hepimizin 🌸