Katibeee Bugün alanlar oldu mu acaba kullanılma memnun kaldınız mı çekim gücü nasıl ben aldım ama henüz doğum yapmadığım için kullanmadım
Mom42 Katibeee Ben de yorumlara bakarak aldım herkes çok memnun kalmış ama tabi doğuma 38 gün var o yüzden daha kullanamadım inşallah memnun kalırım
ExcitedMom Katibeee ben aldım ama doğuma çok var tabi. Çalışıyor mu diye denedim ama bayaa güçlü vakumluyor işe yarayacağına eminim
senakhrmn Katibeee Bende aldım bugün ama daha doğuma var o yüzden bende kullanmadım. Kullanıcı yorumlarına bakarak aldım çoğu kişi memnundu.
6217 Katibeee ne güzel benimki bulamamış dedim ozaman alırsın 300 tlik olanlardan diye 😂 sabahtan beri bi bimdede mi bulmaz insan bulamamış
Fozlem Mochi marka aldım bende kullanmadım ama arkadaşım ondan kullanıyor ve çok memnun hemen hemen sitede var 110 TL ye aldım
Ozlemust Kullanan bir arkadaşım önerdi masaj yapma özelliğini ve aşamalı olmasındn gayet memnun. Ayrıca fiyatı çok uygun gecen hafta kendisi aynısını 210 TL ye almiş
Gokmer Bende aldım aldım geri koydum. Yanımda bi bayan dedi ki, çekim gücü az oluyor zamanla etkisi de azalıyor dedi. 100 tl fazla ver daha iyi marka al dedi. Öyle diyince bıraktım bende. Bende şu an ne alacağımı bilmiyorum açıkcası
Sultannyigitt Ben aldım arkadaşlar çok memnunum baya güzel çekiyor içindeki aparatlarda çok güzel ve yedek aparatlarda mevcut 😊