ErvAli Arkadaslar ben hamilelik basindan beri asiri kg aldigim icin decavit vitamin ve kan ilaclari kullanmadjm suan 23 haftaligim bebegime zarari olurmu acaba baslasammi kullanmaya gecmi kaldim yoksa
deletedmom43 ErvAli Allah Allahhh. Bak senden birkaç post aşağıda doktorun verdiği ilaçları milletin lafıyla kullanmayan birinin postu var, oku istersen. Kafanıza göre nasıl kullanmazsınız ilacı anlamıyorum, doktorlar keyfi vermiyor sonuçta? Hemen içmeye başla
Mosimosi ErvAli hamilelikte tabii ki kilo alacağız. Bunu bu kadar takacaktın madem öncesinde iyice kilo verseydin. Bencillik bu yaptığın, bebeğine zarar veriyorsun.
1987gokce ErvAli ya canım o ilaçlar kilo yapabilir ama bebeğin senin rezervinden tüketiyo. Doktorun ne verdiyse bence eksiksiz kullanmalısın.
deletedmom43 Kilo alacaksan da al. Bebeğin doğduğunda emzirmeyle verirsin zaten. Veremediklerine de spora başlarsın, boğazını tutarsın. Annelik fedakarlık ister, egoya yer yok annelikte
OktayEsenglBa Bence alakası Yok decavit bayadir kullanıyorum balık yağı bile kullandım ama 5 kilo aldım 31 haftalığım genetiginizle alakalı herşey alsam ben alırdım kiloları 😊😊
Betulsarda ErvAli decaviti 15 16. Haftadan beri sanirim her aksam iciyorum onla alakali mi bilmiyorum ama 15 kg aldim 30. Haftayim.. ( balik yagida iciyorum belki onunda etkisi vardir)
NaimeYilmaz Decavit halsız hıssettıgımde hasta olcak gibi oldugumda veya esım hasta oldugunda ıcıorm. Duzenlı ıcmedm ama tabıkı bunu doktorum onayladı kafama gore degl. Burda 100 ınsan böle böle yapıorm dese gene doktoruma sormadan hareket etmem. Hadı decavıt vıtamın anlayabılırım ama kan ilacını ıhmal etmenız hıc iyi olmamıs doktorunuza ıcmedıgınızı belırtın tahlıl yaptırıp goturun bıde kansıZlıgınız varsa gunde 2 kere verebılır lütfen ıhmal etmeyın 🙏