ikiiPrensensAnnesi 9+2 haftalık hamileyim cinsiyet için sabirsızım haftaya kontorele gidecem inşallah doktor tahmin edebilir👶👶en erken nezaman öğrendiniz cinsiyeti???
mlsmrtgl ikiiPrensensAnnesi o kadar erken söylenmesi yanıltır sizi bebeğin cinsel organı 12. Haftada oluşur 16. Haftada oluşumu bitiyor bu durumda söyleyen doktor ne kadar inandırıcı olabilir ki ?
Deletedmom27 ikiiPrensensAnnesi 12+3 te kesin kız olduğunu öğrendim..şimdiki de 12+5 kesin erkek dendi bakalım nasip kısmet ..bazen geç gösterebiliyor bebişler,doktorun emin olmadan söylememesi taraftarıyım ben 👍🏻
tazeeannee 13 haftalığım bana doktor söylemedi kesin belli olmaz dedi gördüğü halde söylemedi bence 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
ikiiPrensensAnnesi tazeeannee bazı doktorlar k.bakmasınlar ama gıcıklık yapıyolar aöylemiyolar tahminde bile bulunmuyolar ilk seneleri olanlar hariç dgerleri bence tecrübeliler ve tahmin edebilirler ama söylemiyolar🙄
ikiiPrensensAnnesi Safakbakir bilmem ama tahmin bile güzel geliyo sonra hayal kırıklığı oluyo ama napim güzel tahmin bile
Deletedmom27 ikiiPrensensAnnesi farklı farklı şuan 2.bebeğimi bekliyorum ..ikisini de 12 küsür haftada öğrendim ,doktorum emin olmadan söyleme taraftarı değil..kızımda net dedi yanılmadı..şimdiki bebeğime kesin erkek dedi ama erken bilgi olunca da bi garip oluyo
sivol ikiiPrensensAnnesi bazı doktorlar söylüyor bizim 12. Haftada kontrole gittiğimizde poposu dönmüştü göstermemişti hem doktora hemde bebeğin pozisyonuna bağlı bence
ikiiPrensensAnnesi Ben erken söylesede inanmam ama insanın hoşuna gdiyo bilmem tuhaf duygu Deletedmom27