-gyns- 1987gokce 29+5 de 1600 gramdı bizimkisi.. 1 hafta önde demişti hekimim.. Ama normal standartlardaymış.. Bende normal doğum istiyorum.. O yüzden çok kilo alsın istemiyorum😬..
1987gokce -gyns- inşallah Allah gönlüne göre verir. Benim doktorumda dün gece 3te normal yaptırdım hemde kesisiz dedi ay gözlerimden kalpler dışarı çıktı, darısı başımıza😊
HicranKzn 1987gokce 29+4 de 1800 gramdı prensesim 🤗🤗🤗 kilolu falan demedi doktor bakalım cumaya kontrol var ne kadar olduk🤗🤗
DidemYldrm 1987gokce ben zaten kendim sezaryen istiyordum canım kafası da büyük biraz zaten sezaryen olucam 😊
1987gokce DidemYldrm günde bellidir dimi ne güzel, evi temizler yemek yaparsin ay hayalim benim herseyimi yapıp kapimi kitleyip doğuma gitmek istiyorum hayal tabi ama bakalım 😊
-gyns- 1987gokce Amin inşâALLAH🤗.. Ne güzel.. Bizede nasip olsun🤗.. Sonra kilo alıyor bebişler zaten😅..
DidemYldrm 1987gokce rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin canım 🙏 hepimiz sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza 😊
1987gokce [bilinmeyen] ya bizim ev bit kadar çocuğun kuvvetini koyucak yeri zor buldum 😂 nerde küvette doğum 😒
tubatayfun 1987gokce bende normal dogum istiyorum ama olmayacak herhalde kendimi piskolojik sezeryana hazirliyorum
1987gokce tubatayfun niye normal olmuyo canım? Olsun üzme kendini sağlıkla alalım da kucağımıza napalım varsın Sezeryan olsun 😊
tubatayfun 1987gokce ikize hamileyim kizim gecen kontrolde ters duruyordu oglum basi asagida simdi kizim basi asagida oglum basi yukarda artik yerleri azaldi icin normal dogum sansi cok cok az gozukuyor
1987gokce [bilinmeyen] cataldan duserim gibime geliyo nasıl olcak acaba 😂 doğum videolarinda catali görmüyoruz ya sanki yatakta yatiyomus gibi geliyo hep.
Babyboymom 1987gokce cnm bnde aynı hafta dün gittik 1450 gr dedi. Malzemeden çalmamışsınız dedi gayet iyimiş. 3-3.5 arası doğar dedi bana tahminen.