Tugcekkkkk Ozlemyeni işte hastane çıkışları, ağız mendilleri, biberonla, battaniyeyle 😂😂aslında alman iyi ama ne bileyim ben kötü sonuçla karşılaştım ya inan o eşyaları görmek çok sıkıntı veriyor. İnşallah şimdiki bebeklerimize sağlıkla kavusuruz🙏
Ozlemyeni Sevo03 insallah sizde saglikla kucaginiza alin.son aya birakmayin bnce erken dogum olabilir yani hic belli olmaz
NilGrl Ozlemyeni bende 10 haftalıkken bakmaya başladım. Ama almadım. Bana çok yararı oldu. Çoğu şeyin fiyatını kullanışlı olup olmadığını hepsini araştırma fırsatım oldu. Şuan 21 haftalığım indirim gördükçe beğendiklerimi mantıklı bulduklarımı alıyorum 😊 takip etmeye devam edin 😊
Ozlemyeni NilGrl ben kaydediyorum su an neler begendiysem .bazen siteleringezdikce daha iyisini goruyorum degistiriyorum
Blackk34 Ben şu an 14. Haftadayım hayal kırıklığı yaşamamak için henüz hiçbir şey almadım. 25-26. Haftaları bekleyeyim diyorum bilmiyorum geç mi olur?
Ozlemyeni Blackk34 bazen erken dogum premature falan oluyo ya.en azindan dogum cantasini hazirlayin 6.ayda bitsin yaziyodu bi sitede ama bilemiyorum tabi
Mom092 Ozlemyeni Yok bende ayniydim ☺️ Hatta bizim bebis biraz gec gosterdi kendimi zor zaptediyodum ama yinede duramadim bebek arabasini gri tercih ettim kizda erkekte olsa kullanir diye 😬
Sibelezgi Ayssmom bizdede durumlar ayni mart soni insalah dogum.esimde aldirmiyo bise kayinvaldemler alacakmis herseyi 😁yilbasi sonrasi beklemem uramiyorum dedim😆saecee bebek arabasi ve ana kucagini aldik indirimdeydi
Ayssmom Sibelezgi aaaa benimde Mart sonu ❤️ Alsınlar napayım beklerim 1 ay daha o kadar beklemişim 😂😂 yine büyük şeyleri almışsın benim hastane çıkışı var 6-7 zıbın var 3 tane takımı var battaniyesi var o kadar dediğim kıyafetlerde 0-3 yaş değil hep büyükler 😁😁🤭
Fsn26 Ozlemyeni ben 8 haftalıkken zıbın aldım. 12.haftalıkken bebek arabası aldım. 12.haftada doktor erkeğe benzediğini söyledi 16.haftada kesinleşti sonra kıyafetlerini tek tek almaya başladım.
Minnaktospik Ozlemyeni canim ben hic acele etmedim ilk cocuk olcak ama 5 aya kadar hersey otursun diye bekleyecegim suan 15 haftadayiz ama hala erken geliyor❣ git gez ama bence de fiyat arastirmasi ben de yapmistim ama almadim