Mehtapakgl Merinosunannesii 😁😁😁😁 valla bacım doğru diyorsun. Ama insan işte uzun zaman bekleyince dayanamıyor insan 😁
Sevooose Ozlemyeni bende iki hafta sonra kalp atışlarını duyacağım ve tıpkı sizin gibiyim. Sürekli bebise bir şeyler bakıyorum cinsiyetini bilsem doğmamış çocuğa don biçeceğim o derece😂😂
Ozlemyeni Sevooose esim törpuluyo heyecanimi sagolsun😂 oyle bisey soyluyoki bazen hevesim kursagimda kaliyo😂
Ozlemyeni Attent minik_kalbim Mervensn1 Damla6117#11929091 Krizantem_ Minigim20 cipiti Ayssmom Mehtapakgl Sevooose jokerde indirim varmis muslin ortude gittim aldim😂
Merinosunannesii Mehtapakgl kız niye linç yiyeceksin Allah sağlıkla kucagına da almayı nasip etsin insallah ❤️
minik_kalbim Ozlemyeni Tıpkı ben 😁 Ama tuttum kendimi cok erkendi çünkü sanırım 3 aylikken patik aldım alışverişime de 21den sonra başladım yavastan bitmek bilmiyor ama 😁
Merinosunannesii Mehtapakgl ay masallah🥰evet haklısın bazılarına gerçekten verecek cevabım kalmıyor konu bir yerden o kadar saçma yerlere geliyor ki damla diyorum sus boşver 😂😂
Merinosunannesii elfaksyy ay insanın yalnız olmadıgını bilmek ne güzel 😂😂görümcem dalga geçti benimle eşimle daha ortada cocuk yok herşeyini almışsınız dedi😂😂😂
elfaksyy Merinosunannesii ben de neler aldım hem kız hem erkek giyebilcek ne begendiysem tutamadim kendimi neyseki inşallah nasip olcak :)
cipiti Ozlemyeni bende bugün bimden aldım muslin ortu 12 tlydi ama LCW sitesinden de 10 tl almıştım 🤭🤭 bende ilk olarak küvet almıştım 😍😍