Aselminaaa Ronya23 kiz sen 8 haftalik olcaksin ben 4 haftalik olursam 1 ay olmicak mi? Bu sayet ki hamileysem
Aselminaaa Ronya23 bakalim kac olucak bu ay hamile kalirsam oglumla dogum gunlerinin arasinda sadece 1 ay olucak sayet onumuzdeki ay kalirsam gun farki olucak aralarinda
Ronya23 Aselminaaa ay inşaallah tutar da birde bakmssn aynı zamanlarda olur doğum günleri…canm sen neden bu ay ovilasyon testi yapmıyorsun
Ronya23 Aselminaaa çok kolay ya normal idrarla yapıyorsun çok kişi onunla hamile kaliyor tek seferde cunki yumurtlama zamanını değerlendiriyorlar tutma ihtimali yüksek oluyor canm
Aselminaaa Ronya23 benim test mi bozuk ne cnm basim donuyor ara ara adet zamaninda hic basim donmez benim halada adet olmadim tek belim agriyor baskada bisey yok şimdilik
Ronya23 Aselminaaa canim.ola blir test de sorun var dir belki ama test alma en iyisi bekle adet geçsin ondan sonra inşallah var dir canım inşallah
Aselminaaa Ronya23 oyle yapicam cnm cuma gunu carsiya gitmezsem her zaman aldigim testen aldiricam esime birde erken gebelik testi isticem yine daha garanti olur
Ronya23 Aselminaaa evet canm en güzeli erken gebelok enazindan garanti oluyor. Adet falan oldun mu canım
Aselminaaa Ronya23 yok olmadim cnm daha suan sadece belim agriyor ama oda sanki tutulmus gibi agriyor
Aselminaaa Ronya23 erken alicam cnm artik insallah gelmez ya yarin adet gunum benim hep erken gelir boyle son dakikalara uzayinca cok stresli
Aselminaaa Ronya23 hala giden gelen yok esime dedim demin olmadim diye diyor bana tamam tamam benide stres altina sokma😅😅
Ronya23 Aselminaaa Hahahahha ayyy smdi oda sevinmiştir rabbim nasip etsin vlla bellemek çok kotu bizde sabirsizlkla bekliyorduk
Aselminaaa Ronya23 o allahtan calisiyor kafasi meşgul bugün erken geldi. Benim kafam hep onda sinayla oyalaniyorum ama tabi kafamda ona takilmiyor değil
Ronya23 Aselminaaa evet ya insan asla unutmaz ki çok stres allahın izniyle inşallah hamilesindir canm