Ronya23 Zeze2454 gecen ay ilk defa denedim ama tutmadı canm ovulasyon insanı çok stres yapıyor ya sanki yüzde yüz hamile.olcaksn gnu beklenti yüksek.oluyor ben mersela dedm.adet olmam.oldm ve büyük.hayal.krkligi
Tatahrun Bfduam ben soğan suyu kurunu uygulayinca koyu renkte akıntım oldu sonra sarı gibi oldu geçti sanırım temizledi ama göğüslerim çok sismisdi agriliydi ordan anladım birdebas ağrısı ve baş dönmesi oldu
Ronya23 Zeze2454 kızlar siz napiorsunuzz bu ay umutlumussunuz Tatahrun N3F3RT4RI Anestezist Neslibt72 EsrSvm Aselminaaa Icot minikkmelek Minaliy
Bfduam Tatahrun kaç gün içmiştiniz soğan suyunu? Yumurtlama günlerinde birakmak lazımmış düşüğe sebep olabiliyormuş.
Tatahrun Ronya23 valla canım ben soğan suyu yaptım yaptığım ay hamile kaldım çok şükür şimdi beş hafta dört günlüğüz 🙈🥰
Zeze2454 Ronya23 bende ovulasyona başlayacağım yarın inşallah bu ay olur sizde canınızı sıkmayın herşey yoluna girer hala geç değil eşinizle aranızı düzeltip bir yerden başlayabilirsiniz:)
minikkmelek Ronya23 çok şükür ovulasyon ve ınstagramdan fayaorganikten aldıgım ballı karısım ile 🐣🐣🐣 minik beklıyoruz
Ronya23 Tatahrun gözün aydın canm benim seni de eklemişim unutmam canm…of ben çok üzgünüm bu ay eşimle ailesi yüzünden aramiz bozuktu Oyuzdn denemedik hiç ya
Neslibt72 Tatahrun soğan kürünü ne zaman yaptınız? Adet bitiminde mi başladınız ayrıntılarını öğrenebilir miyim?
Tatahrun Ronya23 hiç birşey için canını sıkma üzme canım şu hayatta kendinden başka kimseyi çok fazla düşünme umudunu yitirme olabilir herkesin aileleri arasında sorunlar olabilir önemli olan olayları büyütmemek önümüzdeki ay inşallah denersin 🥰
Tatahrun Ronya23 hadi hayırlısı olsun inşallah canim dualarım sizinle rabbim nasip etsin inşallah bende salı günü kontrole gidicem ilk randevumuz inşallah güzel haberlerle dönerim son adet tarihime göre beş hafta dört günlüğuz bakalım ultrasonda ne cikicak🥰
Ronya23 Tatahrun canim valla Blmiorm zaten çok stresiyim bebek için birde bunun ailesi yüzünden surekli bu haldeyiz .valla boşanmayı bile düşündm artk 2 yıldır evliyim stresden sıkıntıdsn ölmüşüm artk ya
Tatahrun Ronya23 Ronya23 herşeyin hayırlısı olsun canım dua et sabret eşinle aran iyiyse gerisini boşver
Bfduam Ronya23 yuvanı dış müdahaleler için hiç bozma, herkes gelir geçer, sen eşinle kalırsın, onla mutlu ol.
Ronya23 minikkmelek hadiya baya kişi burda hamileymiş ya çok sevindim vallah sağlıkla kucağınıza alin
Zeze2454 minikkmelek ya ne güzel darısı bize inşallah🤲🏻 ovulasyona adetiniz bitikten kaç gün sonra başladınız