minikkmelek Ronya23 nasıl resım yuklenıyor az once yaptım ovuöasyon testı cok belırgın degıl ama kkıncı cızgı gorundu 😏ne anlama gelıyor
Aselminaaa minikkmelek yumurtanin catlama zamani yaklasiyor yada çatlıyor anlamina geliyor sanirim cnm
Ronya23 Zeze2454 kızlar siz napiorsunuzz bu ay umutlumussunuz Tatahrun N3F3RT4RI Anestezist Neslibt72 EsrSvm Aselminaaa Icot minikkmelek Minaliy
Ronya23 Aselminaaa kızlar adet oldum sanırım ya çok morelim gtti..yumurtlama testi de çift çizgi cıktı bende umutlydm
N3F3RT4RI Zeze2454 güzel sonuçlar alırsınız inşallah, ben test almadım ama zor dayanıyorum :D bakalım salı gününe kadar beklemedeyim
Ronya23 Aselminaaa canm test silik çizgi var hayalet cizgi diyorlar ya ama anlamdım birsey bu kanama neden normal kan gelmior lavaboya gidince gelior ve karnım da çok ağrıyor blmiorm anlamadik
Ronya23 Aselminaaa canm burda kan veriorsn 3.4 güne anca sonuç yolluyorlar .hayalet çizgi var ovilasyon da koyu çıkıyor ama bu kaj kan neyin nesi ya
N3F3RT4RI Ronya23 ovulasyon da c den koyu çıkması gerekiyormuş sanırım, ama tabi emin olmak için gebelik testi şart 😔
Zeze2454 https://resmim.net/i/UXdk6 dün akşam yaptım kızlar ilk yaptığımda da hayalet çizgi vardı kuruyunca daha belirginleşmiş görebiliyor musunuz
N3F3RT4RI Zeze2454 sanki çok çok hafif görüyorum 2 gün sonra tekrarlarsanız daha net sonuç çıkacaktır, inşallah iyi haberler alırsınız. Adet olma gününüz ne zaman?
Ronya23 Zeze2454 canım sanki de benmde gözume var gbi geldi en iyisi direk kan ver test insani yaniltiyor