iremgun Ronya23 ya normalde o kadar çok yoğun çalışıyorum ki buraya da girmem gün içinde ay yok bu sefer sürekli bir gün sayma modu kafayı yiyorum herhalde🤣
Asoooo13 Ronya23 siizn bi belirtiniz varmi 6 gün kalmış benimde ayni benim hiçbir belirtim yok taş gibiyim ağrım filan yok göğüsler yumuşacık
Aselminaaa Ronya23 benim evde var bak beni gaza getirme yaparim simdi cikmaz sonra otur oturdugun yerde yarin alirsin 😅😅😅
Zeze2454 Aselminaaa bence sizin belli olur bir deneyin şansınızı derim ^^ çıkmazsa da üzülmeyin son gün yine yaparsınız
Zeze2454 Hanımlar dün gece yaptığım testi atmamıştım şimdi tekrar baktım da sanki gölge görür gibiyim foto atsam belli olmuyor çekince görmek istediğim için görmüyorumdur inşallah 😁
Aselminaaa Ronya23 cok heycanliyim bi tuhafliklar seziyorum ama bilemiyorumda oglumda cok yogundum o donem hemen gecmisti zaman ama simdi evdeyim pandemi var heryer kapaki bir yere cikmiyoruz artik evde yicem kafayi
Ronya23 Aselminaaa valla bu koronada bitseydi.dunya eskiye dönseydi bide bebekde olsaydı daha ne isterdik.bizim burda heryer açık canım
Zeze2454 Aselminaaa o an yoktu 20 dakikadan sonrası geçerli değil diyorlar ama böyle sonradan çıkanların hamile olduğu da olmuş resim atsam inanın negatif bu dersiniz o kadar belli olmuyor