ayse17_ Gulsen4224 2 hafta once kiza benzetti sende kız gbi demistin canm bgun erkek gordum dedi bnde acaba mi dedim net mi acaba die cnku göremedim bnde net birde degisme ihtimali varmidir bilemyrm zamanla gorcez bakalm saglik olsun
ayse17_ Elif3406 bugune ait ultrason fotgrafini atabilirmisin canm net mi ben bakiyorum benimkinde bisey goremiyorum🤗
Elif3406 ayse17_ fotoğraf değil de video var canım bende nasıl atılıyor bilemiyorum ki🙈 baya baya bacağını açtı bizimki ☺️
SinemU Gulsen4224 canım ben de bugün gittim 12+4 olduk ama hala kesin bişey demedi 2 kontrolde de erkeğe benziyor dedi sende erkeğe benzetmiştin bidaha atayım bakar mısın😇🤗
dorukhan_nehirada_moms ayse17_ bana 12 haftadan snr hep kiz dediler hatta 4 farkli dr a gittim biri docentti 16 kasimda dogum yaptim ve oglum oldu 😀😀😀
ayse17_ dorukhan_nehirada_moms kaçıncı haftada degisti peki çok ilginc hazirlik falanda yapmışsinizdr saglikla büyütün 🤗
Tugbaomerfaruk dorukhan_nehirada_moms sizinki çok değişik olmuş nasıl görmezler çıkıntıyı 😂 erkek deyip kız olsa neyse sağlıkla büyüsün inşallah
ayse17_ Krizantem_ 🤗walla saymaya başlıcaz baklm günleri insan surekli gidip göresi gelio bi mutlu oluyo içi rahatliyo tabi canm
SabriyeCan Benimde 12. Haftada doktorum tahminde bulunmuştu 😇 sizin cinsiyet tahminleriniz ne kızlarrr☺️