ayse17_ Merhaba kızlar cinsiyetimiz belli oldu 2 hafta önce gttigimde kıza benzetmişti doktor 14.haftadayim erkek gördum erkek dedi artık değişme ihtimali olmaz heralde 🤗 bi oğlum var 5 yasinda ikinci oğlum geliyo sağlık olsun 🤲
Mom86 ayse17_ değişebiliyor ya banada 12 de kız dedi ama ben detayliyi bekliyrvem orda net belli oluyor çünkü
Aryaliya ayse17_ değişir. 21. Haftamda dört boyutluya girdikten sonra net dedim ve alışverişe başladım
ayse17_ Naaz siz kac haftalik hamilesiniz peki bnde bekliycem bakalm 2 hafta daha ondan sonra biseyler almaya basliycam bebek alisverisi
Naaz ayse17_ 39 haftalığım suan.11. Haftada erkek gibi demişti banada 16 da kız dedi. Ama ben detaylı ultrasonu bekledim en net orda belli oluyor tek tek organlarına bakınca kesin emin oluyorsunuz.
Gizemaksoy Banada 10+6 yüzde yetmiş erkeğe benziyo dedi doktorumuz ama değişebilir de dedi bakalım değişecek mi
ayse17_ Gizemaksoy hayırlısı insallah belki degiscek belki degismiycek ama insan tam net emin olamiyor şuan ne dediyse onla 16.ci haftayi bekliycem bnde bakalm
Krizantem_ Doktorum bana 15. Haftada kesinleşir dedi ve cinsiyet söylemedi… erken söylenen ve değişen çok oluyor.
Deletedmom27 ayse17_ doktorum kızımı 12+3haftadayken kesin değişmez dedi ve yanılmadı..aynı doktora gidiyorum şimdikini de 12+5 teyken erkek olduğunu söyledi yine kesin değişmez dedi de bende hep bi acaba oluyo 16 dan önce😂
ayse17_ mrv_b nasil degisiyor karistirabiliyolar anlamiyorum ama degisen olmasi kafa da endişe birakiyo🤗
Gigy ayse17_ kimi doktorlar 16. 17.haftadan önce söylemiyor ,bence bir sonraki kontrolde yine sorun derim , geçen biri yazmıştı 18.haftada değişmiş, erkeği karistirabiliyorlar Kordondan dolayı