Ummu_gul Kızlar 36.haftamiza girdik bu gün karnim da igne batma rahmimde de sanki iğne batiriyolar agriyla karışık yaşayan varmi acaba kilomdan olabilir mi 😞😞
essrakenan Ummu_gul bende 34+3 um arada agrilarim oluyo karnimda sona yaklastikca yalanci kasilmalar sancilar olurmus .bebek kendini doguma hazirlarmis.sizinkide boyle bsy olablr.sizin yeni basladi agrilariniz .bnmki erken mi acaba😞
Esraz Ummu_gul bende senin gibi kilolu hamilele kaldım hatta 95 oldum 34 haftalığım benimde ağrım var
Ummu_gul essrakenan Anladim teşekkür ederim olabilir belki bilmiyorum ağırlaşıyoruz haliyle ondan olabilir yok sizinkide cok erken değil korkmayin ben 2 3 haftadır cekiyorum bu agriyi ama benim kilomdan da olabilir tabi 😞😞
Ummu_gul essrakenan su an 94 kiloyum cok kilolu hamile kaldim 75 falandim belkide daha ustuydum hamile olduğumu öğrendiğim de 😞
essrakenan Ummu_gul kiloyla alakali deildir bence son zamanlariniz ya ondan oluyodur .Allah yardimcimiz olsun insallah .saglicakla kucagimiza alalim hyrlisi ile🙂
Ceylin Ummu_gul Ummu_gul bende 75 ile kaldım. 83 e cıktım şuanda 30 haftalık olduk. En son kaç kilo olurum merak ediyorum 😊
Ummu_gul Esraz o zaman normalmis demekki cok batmalarim olunca bende korktum teşekkür ederim içim rahatladi 😊😊
Baharymk Kızlar o ağrılar batmalar kilodan değil zaman yaklaştığı için normal olan şeyler..Bende 37+5im bulantılarım olmaya başladı çok fazla☹ Bilen varmı son zamanlarda bulantı normalmi acaba?
Ummu_gul Baharymk ilk zamanlarda bulantiniz var miydi bilmiyorum ama son zamanlara kadar hatta doğuma gittigimde bile bulantim vardı dien kişiler biliyorum normaldir bence😊😊
Baharymk Ummu_gul Yok benim bulantım olmadı bu zamana kadr ara sıra oldu tabi de bu aralar arttı baya benimde aklıma geldi son zamanlar normal olabilir die ama ne alaka bilemedim😓
Ummu_gul Baharymk yine içiniz rahat etsin bi sorun araştırın doktorunuza falan sorun ama benim ablamin görümcesi ilk zamanlar hic bulantim olmadi son zamanlar cok oldu demisti normaldir belki 😊