Ysminckrtpz
Ocakannesii
gmzcvk
Beyzaasiriinn
Koritos
Kızlar selam herkesi etiketlemeye calıstım bu konuda bilgi cok yok bnde son 4 haftadır bu konudan bilgi toparlamaya calısıyorum sizinle de paylaşayım sürecimi 😊😊
Su an 38+3 üm ve yarın gece 11de yatısım yapılarak fitille dogumum başlatılacak bu sebepten 🥰🥰
İlk 32 haftada bebegimin başı 37 hafta ile uyumlu cıktı doktor bu büyüme hızı ile devam ederse normal zor olur 10cm acılıyor rahim agzı kafa 10cmi geçtigi durumda sezeryana dönmemiz gerekir dedi. Her hafta takip edildim 10.3 cmleri gördük kesin sezeryan olacak dedik bebişim makat gelişti bir de. Dünkü kontrolümde bebek başaşağı dönmüş ve kanala girmeye başladıgı için kafatası bıngıldagı esnek oldugu için daralmıs 9,7lere düşmüş dün 41+5 hagta ile uyumluydu başı. Doktor da daha beklersek normal yapamazsın büyüyeceği için zaten sezeryan da 39da oluyor dedi ben de normal denemek istediğim için yarın gece 11de hastaneye yatısım yapılacak ve fitil takılarak rahimi yumusatma ve dogumu baslatmaya calısıcaz kendi sancılarımla. Fitil gece 2 gibi takılacak sancıların 5 6 gibi başlar dedi açılma ve sancı olacağı garanti değil sabah belli olur dedi, eğer olursa sabah zaten dogum devam edecek olmaması durumu için de pazartesi öglen 12ye ameliyathane ayarlattı sezeryan için. Çatı muayanem uygun cıktı, sezeyan tetkiklerim yapıldı, yani gidişata göre dogum seklim belli olacal. Kafa ölcümü 10cmi geçtigi an sezeryan kızlar bu kesin bilgi, ama kanala girip daralma ihtimali ufak da olsa var benimki gibi. Yüzde 80 sezeryan olacak diyor doktorum ilerleme büyüklüğü nedeniyle zor olabilirmiş ama deneyebilicem en azından belli olmaz 😊😊
Bana dua edin lütfen bir bilinmezliğe dogru gidiyorum 😂😂