MehZey 35+3 günlüğüm ama çok halsiz bitkin bitik hissediyorum kendimi sürekli uzanıp tavanı izlemekten bıkmam tabi izlerken uykuya dalmak da ayrı zevk post açarken bile üşeniyorum 😀 Sizde durum ne ?
BurhanFatma MehZey 35+ 4 üz bizde bende bitik durumdayım birde kızım var vücudum eror veriyor artık 😂
MihricanA MehZey Geceleri uykusuz gündüzleri uykulu ağrılı sizili ve heyecanlı 😂 Güçlü tekmelerle yerimden sıçrıyorum bazen😂
aybkkra MehZey acayip stresli ya 36+5im ne olacağını bilmeden beklemek ne kadar zormuş artık hareket ederkende zorlanıyorum bide merak var tabi acaba nasıl bişey bebeğim 😄
Baharata MehZey 35+4 artık kramplar giriyo adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum bebeğim kafasını rahmimde hissediyorum halsizim sadece uyumak istiyorum
MehZey BurhanFatma kızın için bile olsa git gelin vardır bıraksalar beni yerde yuvarlana yuvarlana wcye gidicem 🥴
Pinar_00pd 34+4 üm bende gündüzleri iyiyim şükür gezesim var hep 😂 ama geceleri tam bir zulüm 🙄 uyuyamıyorum gaz problemi sırt ağrısı çok oluyo ama gece oluyo sadece 🙄
MehZey Pinar_00pd ay bende gece uyuyamıyorum belki de ondandır gündüzleri böyle halıyla tek vucud oluşum 😒
UE17 Pinar_00pd aynı problem bende de var sırt ağrılarım ve sol kalçam çok ağrıyor. Gece uykusuzluğu Allah yardımcımız olsun sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin
BurhanFatma MehZey tabi canım kıçım yer görmüyor birde bıcır bıcır konuşuyor ona yetmeye çalışıyorum karnım daki de zorluyor artık gelsin diyorum 😅
Pinar_00pd MehZey sabaha karşı anca uyuyorum tabi uyanmam 12 ti buluyor cnım gündüz uyuyamıyomusun hiç
MehZey aybkkra Sağlıkla gelsin bebişin 🤍 imdaaaat kim beni kaldıracak diye zırlıyorum. Bebeğe dair planda yapamıyorum yorgunluktan 🤦🏻♀️
MihricanA MehZey Bilmiyorum olabilir benimki gece gündüz durmuyor 😂 Babasi sariliyor eline vuruyor hemen
aybkkra MehZey çok normal artık hem hantallaştık hem de bazen hareket ederken çocuğa zarar verir mi düşüncesinden iyice kısıtladık kendimizi sağlıkla doğsunlarda bi ☺️
MehZey aybkkra aynen öyle ya gece bile rahat uyuyamıyorum bebekten dolayı hep uykusuzluktan bence bu sabah yorgunlugum 🤷🏻♀️ insaAllah hepimiz sağlıkla atlatırız bu süreci
Harunayse 33 hafta olcaz yarın Allah’ın izniyle iki gündür çok ağırlaştım uykuya doyamıyorum halsizlik çok olmaya başladı nefes alırken göğüs kafeslerim bile ağrıyor artık hayırla sağlıkla gelsin kuzular inşallah rabbim tüm isteyene nasip etsin 🤲☺️
MehZey Harunayse nefes darlığı gibi bişi mi oldu ben bazen esnemeye kalkıyorum peşinden bı öksürük tutuyor nefesim yetmiyor gibi
MehZey MihricanA bizde de baba dokununca uyanıp dolaniyor şuan da kaburgami itiyor bı güzel yeri dar geliyor herhalde 😀
ipekkkkkkk7 MihricanA Aynen benim minik kızım da öyle babası yeter ki dokunsun direk tepikliyor annesi gibi çok nazlı olacak galiba 🥰
MehZey BurhanFatma 😀😀 Allah sağlık sıhhat versin iki yavrumuzla da 🤍 insaAllah sağlıkla atlatırız bu süreci
MehZey Pinar_00pd gündüz uyumuyorum kayınbabam mide kanserine yakalandı son evre normalde ev içinde eltim var ilgilenecek o da kızını hastaneye yatırdığı için her gün kaynanam gile gidip ihtiyaçlarını görme durumum var o sebepten bende 12 gibi uyanıyorum sonrası kaynanam gilin yorgunluğu ile yetmiyor galiba ama gece hiç uyuduğum yok bazen yatakta eşimden de rahatsız oluyorum iş saati gelseydi de yatak bana kalsaydı diyorum 😀
MehZey Baharata sizde de o sancılar oluyor mu hani ağır bı sizi vardır ya adetliyken kasıklarda olur aynen o sancı giriyor kasıklarıma ve belime
Pinar_00pd MehZey çok geçmiş olsun canım öncelikle allah sabır versin gündüz enazından dinlenebilseydin 🤗