Mucizem_geliyor Arkadaslar mrb bebeğim makat gelişli olduğu için sezeryan günü verdi dr makat gelişli olup doğum yapanlar oldu mi bebek ve anne sağlığı için herhangi bir sorun var mi
Nazliakm Mucizem_geliyor sezeryan da bebeğin nasıl durduğu pek farketmiyor zaten yani bir sorun oluşturmaz. şuan bende 35. Haftamdayım benimkide hala dönmedi ama ben sorun olmazsa 40 haftama kadar beklicem bakalım
A2017 Mucizem_geliyor benim oldu cnm makat geliş hiç bir sıkıntı olmadı şukur hatta vıdıosu bile var çıkarken önce ayaklar en son kafa çıkıyor ☺️
Mucizem_geliyor A2017 int araştırma yaptım anomalo olabilir yazıyor rahim alinabilir yazıyor korktum bende Allah korusun sezeryan olduğunuz değil mi
A2017 Mucizem_geliyor o tamamen bebegıne kalmış doktor inacti kziin var dönmüyor demişti ve ben rahim kalp şeklinde çok dar her türlü sezeryan olacaktım zaten hiç korkulacak bir şey değil benim tek sıkıntım sezeryan günü verdiğinde arada 2 hafta vardi kontrole gitmedim doğumda fark ettik kordon dolanması var dı 3 kere ama sukur sıkıntısı yoktu
Mucizem_geliyor A2017 çok şükür yani kısacası kısmet her şeyi zaman gösterecek duadan başka bir şey gelmiyor elden değil mi