sabirsizanne111 Kızlar bugün bimden müslin örtü diye birşey aldım ama değişik şapkalı birşey çıktı nasıl kullanılıyor bu https://hizliresim.com/4uIqIt
Mom046 sabirsizanne111 Ben önceki gelişinde almıştım müslin bornoz memnun kalacağımı düşünüyorum gayet iyi bi ürün hatta havuz denizden sonra kullanılır diye de düşündüm
DaisyMom sabirsizanne111 ay alttaki yorumlari da okuyunca guldum 😂 kusura bakma canim.Ama bunuda kullanirsin banyodan sonra suyunu ceker.Birde normalde de kullanilir bence icine koyacaksin hic bir yeri acikta kalmayacaktir.😍
sabirsizanne111 Smyrhkn123 bende müslin örtü diye aldım kundak yaparım diyodum hiç açıp da bakamdım hızlı oluyum diye 😂
Mina01 Aysemsiler ben daha şimdi gittim öylesine herşey öylece duruyordu kimse almamis sanki bisey 😂hatta ben ihtiyaçlarımı tamamladım diye almadım sadece 3lu şekilde havlu çorap vardı çok güzellerde 3lu 5tl şeklinde birkaç tane ondan aldım 🤣🤣
Nurr24 Bir sürü zıbınlar aldım her aydan 2 tane müslin örtü 9 tane askı ağız mendili bi tane ayıcıklı oyuncak çamaşır sepeti nevresim takımı iki tane alt bu kadar 😂