haticem5707 Uykusuzluktan ölüyorum Sol tarafım kaburgam bacağım belim kopuyor Sanırım siyatik Gercekten artık doğurmak istiyorum😥
Busraveminisi1 haticem5707 doktorunuza bildirdiniz mi bende ağrıdan uyuyamıyordum kalsiyuma başlattı rahat ettim
momteacher haticem5707 aynıları bende de var canım ama benim 2-3 gün sürüp geçiyor, 1-2gün sanki mola gbi😂sonra tekrar başlıyor🤦🏻♀️ Doktorum normal olduğunu bu haftalardan sonra çoğalacağını söledi, balık, muz, süt, yoğurt bolbol tüketmemi söledi
Selimegzoglu haticem5707 bende 30+4 sol tarafa yatmamız gerek bebeğe kan akışı daha iyi sağlandığı için kalçam ve kulağım yan yatmaktan ağrıyor uyandırıyor beni sağa da yatamıyorum sıkıştıyor gibi nefes alamıyorum yastıklarını fazlalaştır ben 4 yastıkla yatıyorum
minik_kalbim haticem5707 kızlar öncelikle hepinize geçmiş olsun bnm karnimin sag tarafnda bi agri var Allah düşmanima vermesin bu neyden kaynakli allah için yanima yönume dönemiyorm kramp denilen şey bu mu
nur94_ Ben 30+5 eklemlerim belim sırtım ölüyorum resmen , hatta korona olduğumu bile düşünmeye başladım ama sanırım bu haftalarda başlıyo ağrılar.
haticem5707 Selimegzoglu bende öyleyim sabit bir ağrı kürek kemiğimden koluma doğru İnim inim inliyorum
haticem5707 minik_kalbim bende sadece dün gece oldu o Dr um gaspas tavsiye etmişti Bir tane içtim geçti Gaz şişlik gibimi