Krizantem_ Kızlar merhaba. Hm bedenleri hakkında hiç bilgim yok , bebeğimin ilk etapta giymesi için kaç aylık almalıyım? 1-2 mi 2-4 mü?
Arzuccnn Kalıpları çok küçük olabildiğince büyük alın ben bir çok ürün aldım hepsi de küçük çok az giyebilecek
Krizantem_ Arzuccnn Teşekkür ederim yukarıda da kalıpları büyük yazılmış o zaman 1-2 tane sipariş verip ona gore bakayım,malum bu pandemi de avmlere cikamayinca internetten olacak🤦♀️
Amneala1721 Krizantem_ vall benımkıler büyük geldi yaşını almama rağmen seneye anca olur siz bilirsiniz tabi
Krizantem_ Amneala1721 Artık 1-2 parca bir şey alıp ona gore bakarım teşekkür ederim😊 kimi parçalarda büyüktür kiminde küçüktür belki😊
Mom6 Krizantem_ Tulum kalıpları biraz daha geniş 1-2 beden ile başlayabilirsiniz ama zıbınlar daha dar oluyor ama böyle fitilli olan kumaştaki yandan çıtçıtlı zıbınların kalıpları daha geniş.. 3lü takımlarda 2-4 almıştım ama yenidoğana büyük olur 1-2 parçada 1-2 ay aldım.
Mom6 Krizantem_ Kuzenimin bebeği 1-2 beden olan o 3lü mickeyli takımları 3. Ayında hala giyiyordu bebeği ordan yola çıkarak 1-2 aldım bende yeni doğduğunda onlar bile büyük oluyordu 2-4 aldıklarımı biraz büyüyünce giydiririm anca :)