Sermec27 hulya_sncr47 yani bu haftaya kadar belli olmadı mı dogacak artık 🥰ama bu attıgunız karın ölçüsü bundan belli olmaz cinsiyet 🤭
sevara hulya_sncr47 yüzünü gözünü gösterdiyse bari cinsiyetinide gösterseydi doktorunuz. Bizim bebek cinsiyetini gösterdi ilk haftalardan ama yüzünü göstermedi çok hareketli olduğundan. Neyse bir iki güne doğar inş kucağınıza aldığınızda öğrenirsiniz
Sermec27 hulya_sncr47 değil canım ac yazıyor orda dikkatli bak ac karın cevresi demek neyse zaten 1 kac güne dogar cinsiyetini öğrenmiş olursunuz 🥰
Sermec27 hulya_sncr47 yani acıkcası ben karın ölçüsündrn başka bir şey görmedim hakkınızda hayırlısı olsun 🥰
hulya_sncr47 Derenannecik45 biraz şişko da olacak maalesef 😐😐 dünyaya gelir gelmez diyete başlatıcam onu🤣🤣🤣🙈
Sermec27 Aynurr16 ben de mi blr sorun var ya ben ne agız ne burun be göz görüyorum orda yuvarlak bir ölçüm var ve ac yazıyor yani ac karın cevresi ölçüsü demek cidden benim gözlerimde mi problem var valla görmüyorum bebek yüzüne dair blr sey 🤭
hulya_sncr47 Aynurr16 Bn 39+2 oldum ancak böyle bir foto verdiler bna Bn de şaşırdım oğlumda herşeyi netti ama şimdiki utrasondan. Hiç bişey anlamıyorum net çıkartmıyorlar 🤷♀️
hulya_sncr47 sevara cinsiyeti biliyorum Bn buradaki arkadaşlardan tahminleri ne cıkıcak diye merak ettim maksat sohpet muhabbet 😊
Sermec27 hulya_sncr47 ahhaa canım eşime bile gösterdim o yuvarlağn içinde inan bir sey yok ac yazıyor orda yani karın ölçüsü zaten 40 haftalık bir bebeğin yüzü apacık ortada belli olır valla benim gördüğüm yuvarlak bir sey o da karın ölçüsü 🥰hayırlı dogumlar dilerim
Sermec27 hulya_sncr47 yok canım sadece burda ne görüyorsun dedim hiç yuvarlak bir sey dedi yani o da bebeğinin karnı canım 🤭inşallah sag salım kavusursun yavruna