Seheryaren 5+6 haftalik bugün keseyi gorduk cok sukur ama kese etrafında az bi kanama varmis basina gelen var mi gecer mi acaba
Sevdefne2 Seheryaren gebeliğimin ilk haftalarında ben de vardı . Doktorum progestan verip istirahat etmemi söylemişti . Eğer bi kanaman olursa da korkma demişti . İlacı kullandım kanamam da olmadı
Nimetfatih Seheryaren doktorunun kanı görmesi iyi olmuş benim arkadaşımında kesesinin etrafı kanlıydı doktoru farketmemiş o yüzdün düşük yapmıştı. İnşallah hemen atlatırsın canım😊
Kezbanrana Seheryaren ben de 2.bebeğimi bekliyorum kontrole gittiğimizde aynı durumla karşılaştım yatıp dinleneceksin şuan 11+3 olduk inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi. 💝
nesli2018 Seheryaren benim şu an hem kese içinde hem de dışında kanamam var, dün iğne oldum ve progestan kullanıyorum. İnşallah iyi olur bebeklerimiz 👶🏻🙏🏼
-Elif- Benimde olmuştu canım progestan ve iğne kullanmıştım bi sorun olmadı çok şükür kendini yorma dikkat et bebeğin iyice yerleşene kadar😘
Rasev Seheryaren sen hep dinlen ayaga kalkma bol bol su iç iş falan gorme sicak duş alma sicak cay içme ilişki yapma bide uzanirken hep ayaklarini yuksekde tut bunlari yap gecicek inşaAllah
Guldenn Seheryaren bende de 6 haftalıkken kanama oldu doktora gittim kese dışında kan birikintisi göZüküyor gene kanaman olacak dedi doktor iki gün sonra kanamam oldu bebeğimde bir sorun yok çok şükür vajinal ilaç kullanıyorum
Seheryaren Guldenn bugun baska bir doktora gittim cok şükür yok oyle bisey dedi 😊 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gidicem insallah
Guldenn Seheryaren ben 6. Haftamda duydum kalp atışını o kadar güzel bir ses ki insan çok mutlu oluyor 😊
tco Seheryaren sikmayin caninizi benimde 6-7 haftalarim arasinda oldu bir hafta surdu gecti cok sukur. Fitil seklinde progestan kullandim. 😊 cok kiside oluyor merak etmeyin
ChdSry Seheryaren bnmde olmuştu 3. Aya kadar devam etti herhangi bi ilaç kullanmadm bol istirahat ettim çok fazla ayakta kalmadm çok yürümedm şu anda 29. Haftada yeni bir kanama alanı oluşmadı şükür ağır kaldırma kendini yorma inşallah atlatırsın canım