gkcy selam herkeseee 13 haftaya girdim birincisi ben kaç aylık oluyorum internette hep farklı yazıyo emin olamadım 🙈 ikincisi göbeğim baya çıktı ya normal mi belirginleşti erken gibi geldi bana ama sadece göbekten aldım kiloyu 😬 55 kiloyla başladım 61.8 oldum 🥺
maria12 gkcy 3 ayın bitmiş. 4. Ayın içimdesin. Yani 3 ay 1 haftalık. Bir de bayağı kilo almışsın ilk 3 ay almasan daha iyiydi artık dikkatli ol 😘
halitefe gkcy canım şuan tam 91 günlük yani 3 ay 1 günlük bebeğin ama 3 ayda baya fazla kilo almışsın yediklerine dikkat et gebelikte toplamda 12 kilo almak normal görülüyor sen zaten yarısını almışsın ki son zamanlara doğru kilo alımı dahada hızlanıyor bebeğin ne kadar olduğunu hesaplarken de kaç haftalıksa bir hafta 7 gün olduğu için 7 ile çarp bir ayda 30 gün olduğu için 30 a böl
haziranin25i gkcy ehehehe aynı ben 😂 6.aydan sonra kilo alımım çok yavaşladı bende tam tersi oldu belki sende de olur kuzum 🌸 vücut bu kilo alınır verilir çok fazla takılma 💪🏼
Ayssmom Bende 55le başladım şu an 25 haftalığım 60 kiloyum sen biraz fazla almışsın minnoş 3 aylıksın sanırım
Emel38 İlk aylar Kilodan çıkmaz gaz vardır sizdede.bendede oluyor.13+3 deyiz.Bir gün 57, bir gün 58 kiloyuz 🤣
gkcy Emel38 yani çok oynamıyo ama bazen göbeğim baya çıkık bazen inik bigün 60 oluyorum bigün 62 ama yinede fazla kilo oynamıyo 1-2 oynuyo 😂 gazdır gaz diyip yediklerimede dikkat edeyim
Emel38 gkcy dün sabah karnım inmişti öğlene çıktı yediklerimden mesela.Akşamda çıktı sabah inmişti 😊.. gaz gaz..bulgur pilavı sağolsun dün yordu iyi beni.
MKrasnic gkcy gazdan oluyor canım , ben üşüdüğüm zaman karnım bir şişiyor 5 aylık hamile gibi 🙈 şişkinlik gaz kabızlık yapar bunları . Ben 61,6 ile başladım. Boyum 1,76 , şimdi 63-64 görüyorum 14 haftayım
gkcy MKrasnic sizde az almışsınız hem boyunuzda var göstermiyodur. ben 1.60 boyundayım 60 da kilo olunca baya gösteriyo 😬 benimde öyle 5 aylık gibi 🤦♀️
Gizemceylan gkcy 23. Haftadayım 2 kilo aldım 🙂 doktorunuz kilo takibini yapar tabi benim ki sürekli kilo alma çok diyo 😅