beyzafatih maria12 3 ad. Patik yelek battaniye ve müslin örtü bornoz aldım güle güle kullanırız inşallah 🤲😊
Bikbi06 Tugcem50 hastane çıkışı güzel mi bi de ne kadardı ya bugün gittim ama hiç bişey almadan çıktım
058elf Merinosunannesii ne güzel valla bizim bura ben diyim 30 sen de 40 🤭 o yüzden çok yaklaşmak da istemedm insanlara bi kaç parça bi şey aldım çıktım
Huri54 Bende battaniye aldım oğlum için bazı anneler çok şanslı neler bulmuşlar ben gidince hiç bir şey Yoktu😰🤣
Heyecandorukta nilsmother Olur yuklerim birazdan 👍🏻 hic denemedim ama resim yuklemeyi, bakacagim simdi netten
dyglsvn Kızlar babynest sizce gerekli mi, gördüm ama nasıl olsa ana kucağı var diye gerekli gorup almadim, sizce almali miyim? Gerekliyse bim’dekinin kalitesi nasil sizce iyi mi?
Mom046 dyglsvn Kuzenim benle atışıyordu cok gerekli al diye yok dedim bana göre gereksiz geliyor şuan o doğum yaptı kırkı cıkacak Bi kere bile yaptırmadım dedi 😁 bence cok gerekli değil
LinaLeylaFerhat Svdzc cok guzel kiziniz mi olacak oglunuz mu birde bu zurafayi nerden aldiniz cok tatli duruyo
Gurbet06 Svdzc cok güzelmis iyi günlerde kullanin 🥰 bu arada oda takimini cok begendim fotografta görünen kismi kadariyla tabi cok hos 🙈 hangi marka acaba mobilyaniz ☺️☺️
Umutcumunannesi symslmz kamerayi kurdunuz mu bizde aldikta esim fişini dusurmus korktum bir sikinti olursa napicaz diye
symslmz Umutcumunannesi ben beğendim ürünü eşim kurdu ses ve görüntü gayet netti hızlıydı beğenmeyenler olmuş ama sonuçta 150liralık bir ürün ve muadilş 260 lira olan xiomi ile aynı kalitede.
Melikeakkc Umutcumunannesi karttan alıysanız dekontu bankada vardır ben öle yapıp iade etmiştim başka birşeyi
Yasmink Kızlar ben 3 4 tane bim gezdim herşeyi aldım 2 li maske taktım sonra 3 maske taktım inşallah korona bulaşmamıştır şimdi de tribe girdim ya korona olduysam diye😔
Alperefet Heyecandorukta ben park yatak aldım 4 yaşına kadar yatabiliyor uyku seti henüz almadım iki takım almayı düşünüyorum nevresim de üç takım alırım ilk etapta diye düşündüm onları daha sonra alıcam daha 24. Haftadaym zamanım çok🙂
Heyecandorukta Alperefet Park yataga uyku setine gerek varmi? Zaten park yataklarin yanlari kumas degilmi? Mobilya yataklarda guzel oluyor uyku setleri 🤔