Melekanne2606 Amed2121 Ben bunun aynısını trendyoldan almıştım 570 mi neydi canım bakayım atarım sana fiyatı artmış olabilir belki ben Kasım indiriminde almıştım 😌
Cyneem https://imgyukle.com/i/YsvxVy Bunları aldımmm mendil yaka koruyucu bornoz müslin hastane çıkışı emzirme yastığı zıbınlar nem giderici 😊
Tugce38 Mevaninannesi21 kurduk özellikle mama sandalyesi çok kaliteli güzel hiç eksik parcası falan cıkmadı memnun kaldık yani
Aksoytetik maria12 2tane çıtçıtlı badi 1çift patik bir çift çorap kiwi göğüs pompası Bebek askısı 😍 sağlıkla gelsin tüm bebişler
maria12 emineveminigi hay Allah hiç denk gelmedi kaç tane bim gezdim. Doğurmadan yine gelir inşalalh 😂
Meldemmmmm Fatma-hira-74 modem olarak cihazı netinize bağlıyorsunuz İnternetsiz de açık kalıyor uygulamadan giriyorsunuz denediniz mi tekrardan
_Mother_ Nurtas04 banada öyek geldi ama esnek bir kumaşı var yeri güzel pijamanın lastik kısmı da iyi aslında sadece koku dediğiniz gibi dar
Melekanne2606 Amed2121 Aaa bende açılıyor aslında ama anlamadım ciciko park yatak diye bak öyle bulursun belki
Brcnnn0628 Merinosunannesii kesinlikle ben aslen Giresunluyum annenlere giderken götürürüm diye düşündüm 😇 büyükte alcam ama bu kolaylık sağlıyor dediler hep