Bulutsevdasi Cam rende ve oyun halısı almak istiyordum ama kalmamıştı. O yüzden emzirme yastığı aldım. Emzirmekten daha çok eşim daha kolay tutabilsin diye aldım ☺️🐣
Seydaparlak Bulutsevdasi oyun halısını bende alcaktım ama dandik geldi bna daha iyileri daha sağlıklı olur diye düşündüm almadım
DenizGzm maria12 başka bim uzak bana kuzum malum virüsten dolayı hiç biyere salmıyorlar beni gidemedim 😅😅
Bulutsevdasi Seydaparlak teşekkür ederim ya bende sanki birşeyleri kaçırmışım gibi hissediyordum.bu iyi geldi. Dediğin gibi üstünde uzun zaman geçirecek. Cildine direk temas olacak o yüzden iyi birşey alınmalı
Bybra-212121 LinaLeylaFerhat LinaLeylaFerhat ben de bu ayıcıklı kirli sepeti var 5 yıl önce almıştım 50 TL ye şimdi görünce herşey ne pahalı olmuş dedim
LinaLeylaFerhat Bybra-212121 evet oyle o yuzden bnde bu aldigim kirli sepetine pelus ayicik alip yapistiracam
Elifmom Ya ben oyun halısını iade etmek istiyorum eşim başka bir şubeden almış o şube bize uzak düşüyor acaba kendi mahallemdeki bim şubeme versem olurmu alırlar mi ki
tazeanne00-46 Heyecandorukta ben aldım ama sonra iade ettim , hastane çıkışında defo vardı kol ağızları çok dardı bebeğin bileğini sıkabileceğini düşündüm açıkcası
Papatya-20 tazeanne00-46 valla bende fark etmedim eşim fark etmiş aksam geri verdik geldik o sırada ana kucagı denk geldi onu aldık 🤭😍
Busekaracaa Seymacem benim çocuklarım olduğu için bide 8 aylık hamile olduğum için sabah gidemedim akşam 7 de eşimi gönderdim işten çıktığı Zaman alsın diye ama kalmamış emzik biberon anne yanı alacaktım bende olsaydı ne yapalım nasip
Elifmom tazeanne00-46 işte nasıl izah ederim ki daha önce hiç iade etmedim beğenmedik biz öyle mi diyim acaba k bakmayın ya ne yapıcağını bilmiyorum
Mom046 Bulutsevdasi Gayet iyi bence oyun halısı alan arkadaşlarla da konuştuk burdan fiyatına göre de başarılı.
tazeanne00-46 Elifmom yok ne kusuru Estağfirullah 😊 hangi şubeden aldıysanız onu söyleyin ama oraya gitme durumum olmadığı için buraya iade etmek istiyorum derseniz yardımcı olacaklardır. 😊fişinizle gitmeyi unutmayın ama
LinaLeylaFerhat Bende yetsitim bambu kirli sepeti meyve rendesu bebek alti patik agiz temizleme bezi Aldim :)))
cansugrn LinaLeylaFerhat bambu kirli sepetini gördm ama almadm bebisler icin mi aldinz kirli sepetini