justwaiting Merhabalar isimli hastane çıkışı yaptıran var mı ? Güvenilir bir sayfa tavsiye edebilecek olan varsa sevinirim 🤗
Busraveminisi1 justwaiting esilaaksesuardan 3 lü takım yaptırdım canım kumaşı nakışı çok güzel fiyatı da uygundu
ZehrasMom justwaiting instagramdan butik bebecik’e yaptırdım canım ben 150 ₺ kargo ücretsiz 11 parça çokta güzel geldi 🕊😊
Busraslan94 Busraveminisi1 AA ben de o sayfadan sipariş verdim battaniye ve tulum seti sevindim güzel demenize 🙂 kaç günde geldi acaba sizinki kumaşı ince değil dimi
Busraveminisi1 Busraslan94 çok aşırı ince değil kalın da değil mevsimlik canım ben ellerinde olmayan bir renk istemiştim onun için biraz bekledim 1 hafta kadar ama ellerinde istenilen renk varsa 3-4 güne geliyor 🥰
Melekkk9595 Bsrbsn bende gelmesini bekliyorum ablam yaptırdı gerçekten aldığı parayı hakediyo yok böyle bi set 🙃
Busraslan94 Busraveminisi1 çok iyiymiş bana çok yogunuz 15 20 gün dediler kargo verince 1 günde gelir ama en az 15 gün dediler
Krizantem_ justwaiting Instagramda beyzaceyiz sayfasında çok güzel nakışlı modeller var , cinsiyeti öğrenince oradan düşünüyorum bak derim 😊