Herkese merhaba
Öncelikle kısa ve öz kendimden bahsetmek istiyorum. Aranıza yeni katıldım. 8 yıllık evliyim ve 8 yıldır bebek özlemi çektim. Gitmediğim hastane doktor neredeyse kalmadı.Psikolojik olarak o kadar zor dönemler yaşadım ki, rabbim kimseye yaşatmasın. Her şeyi bıraktım dediğim anda eşim yeni doktor önerisi ile geldi ve bende tamam dedim ama böyle olsun bitsin dediğim bir zamandı ve tüp bebek için önce yumurta toplama işi artından 17 kasımda tüp bebek. İğneleri, tedavisi, ilaçları hem maddi hem manevi çok yıpratmıştı. Umutsuz bir şekilde 10.gün test verdim ve 50.51 çıktı. Doktor 2 gün sonra birdaha dedi. Sonra 287 oldu. Ardından doktor hayırlı olsun dedi ama ben hala inanamıyorum. Düşünsenize 8 yıldır bu anı hayal ediyorsun ama doktor hamilesin dediğinde tepkisiz bir şekilde bakakalıyorsun. Gerçekten fena bir şey. Sonra tüp bebek yapan doktorum (muhteşem birisi) 2 gün sonra birdaha yapalım riske atmayalım dedi ve 2 gün sonra 785.15 çıktı yani hamileliğim kesinleşti. Tabi eşim ailem herkes deli gibi seviniyor. ☺️😍 Şuan 6+2 oldum. Çarşamba günü kese göründü ama kalp atışı için haftaya gel dedi. Bunu okuyan her kim varsa çok korkuyorum. Duymamaktan… Hayallerimin yarım kalmadından… Kucağıma alamamaktan… Ne olur dua edin sizler gibi bende bezelyemi kucağıma alayım. Bakarsınız benim değil sizin duanız kabul olur.🙏 Çok uzattım farkındayım buraya kadar okuduğunuz içinde teşekkür ederim. Şimdi size soru siz kaçoncı haftanızda kalp atışını duydunuz.