Gizemnaz_ gerçekten öyle ama sana şu kadarını diyim. Kendi kendime dedim ki mehtap sen ne yaparsan yap bu çocuk yaşar. Çünkü ben adetim gecikince hiç şüphelenmedim çünkü zaten pko var. Hatta günde 2 bardak adaçayı 2 bardak kekik çayı hiç alkol almayan ben 1,2 şişe bira bile içtim. Ama şöyle bir şüphe oldu içimde. Normalde o bitki çaylarını içtiğinde 2,3 güne leke de olsa gelir ve ben adet olacağımı anlardım. Yok gelmiyor adet sancısı çekiyorum gidiyorum lavaboya yok. Ben zaten hamile kalana kadar 1 yıl hiç durmaksızın folik asit kullanıyordum. Depolarım dolmuş durumdaydı. Ama hamile kalmadan 2 ,3 ay öncesi bırakmıştım. Öğrenir öğrenmez hemen yazdırdım folidoce diye Folikasit. Sonra doktorum folidaysı verdi. Sadece folik asit değil bir sürü şey vardı içinde.12. Haftaya kadar kullandım. 12. Haftaya kadar progestan kullandım günde 3 kere. 4 defa haftada bir proluton iğne vuruldum. Çünkü bebeğin tutunmasını sağlayan progesteron hormonu düzgün salgınlanmıyordu. Sana tavsiyem ki doktor muhtemelen istemiştir senden. Betanın yanında mutlaka progesteron harmanına baksın. Bekle kuzum sen doktorunla gereken önlemi al. Gerisi rabbimize kalmış.