melekkizim_00 Kızlar ben mersinde yaşıyorum ama burda malesef iyi bir dr bulamadım ve yaklaşık 7 aydır bebeğimiz olmuyor, martta kimyasal gecirdim. Doktor önerilerinizi bekliyorum
Mizgin2020 melekkizim_00 ben adana da yım Altinkoza hastanesi Ersin Sürmeliler ben kendisini sevdim sıcak kanlı bı doktor açıklayıcı bu 2. Aydır gidişim inşallah bu kez olur ben de 14 aydır istiyorum olmuyor
Ftmsrkn melekkizim_00 Adana da Başkent’te Prf Dr Esra Bulgan Kılıçdağ çok iyi die biliyorum çevremde giden çok oldu ve hepsi mutlu sonuçlar aldı bence araştırın bi gidin derim
Sedazzz melekkizim_00 çocuğunuz olmuyorsa Başkent Hastanesi’nde doç.dr.tayfun çok kesinlikle tafsiye ederim arkadaşlarım ona gitti hep
Mizgin2020 melekkizim_00 yumurta geliştirici hap verdi 2. Kullanisim paketin içinde 10 tane kaldı o da bı ay daha kullanımlık için herlde ilacbitene kadar olmazsa farklı yöntem dener inşallah olur
melekkizim_00 Mizgin2020 Bende bu tedavide 2. Ayındayım cumartesi yada pazar vuracağım muhtemelen iğneyi ilk ayı tutmadı
Mizgin2020 melekkizim_00 benim yumurta geliştirme yöntemi olarak 3. Oluyor ilk ay başka doktor klomen ve çatlatma iğnesi yaptı tutmadı bu yeni doktorum da Letrasan verdi letresani da 2. Kullanisim yani 3. Oluyor bu
melekkizim_00 Mizgin2020 benimde dr dan yana sıkıntım oldu bu ay, önce her şey çok iyiydi ilgisi vs ama bana adetin 2. Günü yapılan testleri yapmadı ve ben uyarınca da aa öyle mi gözden kaçmış dedi resmen hayal kırıklığı….
Mizgin2020 melekkizim_00 benim ki yaptı hiçbir sıkıntı yok dedi yeni doktoruma da böyle dedim dedi biz yine de yapalım yaptım sonuçlar çıktı bana dedi ki nasıl hiçbir sıkıntı yok demiş sana yani iyi ki değiştirmişim doktoru bana klomen i mesela günde bir tane olacak şekilde iç dedi sonra gittiğimde bana dedi ki günde iki tane içtin dimi bende dona kaldım vala tuhaf ya bazı doktorlar
Mucizee80 melekkizim_00 doktorumla 12 Kasım’da tanıştım 15 inde adet oldum 8 Aralık’ta testim pozitif çıktı 1 ay bile sürmedi çok şükür
Mucizee80 melekkizim_00 var canm benim düşük yumurta rezervim vardı eşimdede problem vardı ileri hareketlisi hiç yoktu morfoloji %2 ydi tüp bebek tedavisi gördüm
melekkizim_00 Mizgin2020 ve düşünün ki bana hiç tahlil yapmadan verdi bu hapları. 4 ayim geçti üstelik bu doktor ile..